Ženy SK Jihlava porazily Šitbořice FbC Aligators

7.03.2017 | Ženy A | 0 komentářů

Jihlavské hráčky nastoupily do zápasu jako favorit a svoji sílu ukázaly již v první minutě zápasu, kdy Andrea Urbanová načala skóre. Poté stačilo jedno střídání útočné formace Pavlicová-Pálková-Bednářová a během 10s stihly hráčky dát 2 góly. Tedy stav utkání byl 3:0. Rychlým vedením se ženy uspokojily a trochu polevily, což vedlo ke snížení skóre hráčkou Aligators Drápalovou na 3:1. Jihlavské hráčky poté zabraly a po gólech Sedláčkové a Soukupové byl stav po první třetině 5:1.

Do druhé třetiny lépe vstoupily hráčky Aligators, začaly více napadat a hrát na větší riziko, což jim přineslo úspěch a v prvních dvou minutách vstřelily 2 góly, stav utkání byl 5:3. Trenérka SK Jihlavy si vzala timeout, aby uklidnila hru a jihlavské hráčky se probudily a zabraly na hřišti. Do optimálního výkonu jako v první třetině se hráčky již nedostaly, avšak i nadále při nich stálo štěstí. Stav utkání po druhé třetině 9:4.

Třetí třetina byla již poklidná. Jedinou branku vstřelily Aligatorky, které upravily konečný výsledek na 9:5. Ve třetí třetině si hráčky SK vyzkoušely oslabení 5 na 3 po vyloučení Soukupové na 2 min a Bednářové na 5 min. Oslabení úspěšně zvládly, jelikož domácí hráčky téměř k ničemu nepustily. Trenérka Horníčková zhodnotila utkání: „Díky tomu že jsme rychle vedly o víc gólů, jsme celou dobu tahaly za delší konec provazu. Nicméně jsme i tak utkání dotáhly do vítězného konce, byť jsme si na konci zavařily zbytečným oslabením.“

PRAMOS Šitbořice FbC Aligators – SK Jihlva 9:5

 

autorka: Jandátová N.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *