Ženy poskočily do dalšího kola play-off

14.03.2017 | Ženy A | 0 komentářů

Po prvním sobotním velmi emotivně vyhroceném a vyhraném utkáním se ženy SK přesunuly bojovat do nedaleké Dolní Cerekve.

Ženy si byly vědomy chyb ze sobotního utkání a úkolem bylo se jich vyvarovat.

Se začátkem první třetiny se nesla opatrná hra, která byla znát u obou týmů, nikdo nechtěl udělat chybu. Avšak někdo tu chybu udělat musel. Jako první udělaly chybu domácí FBŠ, když nechaly po mantinelu projít rychlou Rychlou, která přesně nahrála na střed Pavlicové a ta se nemýlila, otevřela tedy skóre nedělního večerního utkání. Vzápětí byla vyloučena domácí hráčka a tak ženy měly přesilovou hru, ale bohužel nedokázaly skórovat. Hru chvíli před koncem třetiny uklidnila Soukupová, když vyzkoušela pozornost domácí gólmanky z nulového úhlu a jí míček propadl až do brány. Po první třetině 2:0 pro SK.

Druhá třetina začala lépe pro SK. Již po 5 minutách druhé třetiny vedly ženy SK 4:0 a to po zásluze přesné střely do odkryté brány od Sedláčkové a po krásném výběhu a přízemní nechytatelné střele Bednářové. I když se někdy FBŠ dostaly ke střele, excelentně chytající Nováčková SK jim nedala šanci. Na 5:0, zároveň skóre po 2. třetině, zvýšila výborně hrající kapitánka Svobodová.

Ve třetí třetině ženy SK čekaly, že domácí FBŠ zatlačí a budou hodně napadat, jelikož neměly již co ztratit. Občas se tak dělo, ale ženy SK si s tím uměly poradit. Navíc SK hnali neúnavní a věrní fanoušci, za což jim hráčky po zápasy děkovaly! Hnaní dopředu dovedlo Svobodovou vyhodit balonek od půlky, který se těsně před domácí gólmankou odrazil do země a zároveň do brány. 6:0 pro SK. Ženy nepolevovaly a hrály celý zápas naplno. Následně jim domácí vyloučená Přibylová nabídla přesilovou hru, ve které mohly skóre ještě navýšit, ale to se nestalo. Těsně před koncem zápasu dostala skvělá Nováčková smolný gól a skóre 6:1 pro SK je i tím konečným.

Ženy porazily městského rivala nejrychleji, jak to šlo. Tedy 2:0 na zápasy a postupují do dalšího kola play-off .

https://www.facebook.com/1662326897399445/videos/1698842307081237/

 

FBŠ Jihlava – SK Jihlava 6:1

Autorka: Sedláčková T.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *