Při sobotním semifinále playoff hala SK opět ožila!!!

19.03.2017 | Ženy A | 0 komentářů

Již před začátkem utkání linulo se z davu, přijede k nám Vysoké Mýto, očekávejme herní vřavu. Spousta fanoušků si do haly cestu našla, už aby ta děvčata utkání začla. Jak si lidé v hale přáli, vbíhají ženy k utkání rády. Rozhodčí do úst píšťalku vkládá, zahájí utkání, jak si fanda žádá. Od začátku je v hale jasné jen, že tenhle zápas nabídne zážitek všem.

Již po několika minutách otvírá skóre hráčka Rychlá, co na čtvrtečním tréninku střelu tohoto kalibru za vlastní chytla. Nedala na sebe další obránkyně dlouho čekat, pozdě příchozí by skóre 2:0 na tabuli mohlo lekat. Avšak netrvá dlouho a soupeř bere našim vítr z plachet. Jsme v oslabení, braňme! Bohužel vlastní chybou na půlce, dáváme soupeři šanci, ne však naší gólmance. Už vedeme jen o jednu branku, máme však kapitánku. Zodpovědnost bere na sebe, že prý síťku v soupeřově brance roztřepe. Jak si řekla, tak se stalo. Je to 3:1 jihlavská halo!

Domácí trenérka klade na srdce svým hráčkám, pozor na standardky, v těch jsou soupeřky silné, jenže my nebyly tak pilné. Svobodová využívá naší chyby a my mohly vyslovit jen „kdyby, kdyby“. Rozdíl je tu znovu o jednu branku a chvilkami máme trochu na kahánku. Tu přibíhá obránkyně mladá, co gól ke gólu ráda skládá. Opět vedeme o branky dvě, začínáme věřit, odměna nás nemine.

Protože taktika se v zápasech mění, dostály jsme i my malé změny. Jistě ku prospěchu nás všech, na konci utkání svítí na tabuli číslo pět.  Soupeř však nehodil flintu do žita, spousta útoků byla jak vyšita. Dnes se můžeme radovat z výhry těžké, ani zítra nebude to vůbec lehké.

Díky všem, co jsou nám oporou, je pohádka hrát s touto podporou.  JJJ

SK Jihlava – FTC Vysoké Mýto 5:2

https://www.facebook.com/1662326897399445/videos/1701940316771436/

Autorka: Andrea Urbanová

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *