Podpora fanoušků dotlačila dorostenky ke dvěma výhrám

22.03.2017 | Dorostenky | 0 komentářů

Po delší pauze se dorostenky vydaly do Dolní Cerekve. Nálada byla veselá, ostatně jako vždy 🙂 Holky do zápasu vstoupily s velkým nadšením. Podpora fanoušků je hnala kupředu. Aktivním hrou si vytvořily mnoho šancí. Po 5 minutách se z dorážky prosadila Míša Hejdová. Hra se stále přelévala z jedné strany na druhou. Další gól si připsala Lucka Sedláková s Míšou Nedbalovou. Soupeřky obstřelovaly naši bránu a měly dost příležitostí dát gól, ale až ve druhé třetině se jim podařilo skórovat a snížit na 3:2. Holky si stále držely náskok i v třetí třetině. Poslední gól patřil oslavenkyni-Lucce Sedlákové, která se dravou hrou dostala do středu hřiště a krásnou střelou zakončila do soupeřovy brány.

SK Jihlava – SK Meťák Budějovice 4:2

Branky: Hejdová, 2x Sedláková, Točíková

Po 20 minutách jsme se pustily do dalšího soupeře. Opět to byla rychlá hra. Jako první se do zápasu zapsala Niki Cempírková a až ke konci třetiny Míša Slabá. Soupeřky na nás tlačily a v některých pasážích hry jsme nevěděly kam dřív a koho si hlídat. V druhé třetině už jsme se soustředily, navázaly si hráčky a nepustily je ke střelbě. Našim hlavním cílem bylo stínit gólmance a po střelbě ihned dorážet, což se nám vyplatilo a na konci druhé části jsme vedly 5:1. Musím zmínit i přehled naší gólmanky Danči Václavkové, která si připsala bod do „kanadského“ bodování a to nahrávku na gól, který vstřelila Míša Slabá. Úpravu skóre na 6:2 opět završila naše oslavenkyně Lucka Sedláková.

FBC Štíři Č. Budějovice – SK Jihlava 2:6

Branky: 3x Slabá, Cempírková, Sedláková, Nedbalová

Sestava: Václavková, Hejdová, Cempírková, Nedbalová, Vondrušková, Točíková, Slabá, Svobodová, Sedláková

Děkujeme všem fanouškům, kteří za námi do Cerekve přijeli. Atmosféra parádní a holkám to moc pomohlo, protože bojovaly jak lvice 🙂 Holkám děkuji za celkovou hru, ale nebyla bych to já, abych nedodala, že je stále co zlepšovat 😀

 

Autorka: trenérka Svobodová M.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *