V sobotu ženy SK Jihlava zkrotily zuřivé Buldočky!!!

30.03.2017 | Ženy A | 0 komentářů

Jihlavské ženy se opět představily na domácí palubovce, tentokrát proti soupeřkám z Brna. Do první třetiny se oba týmy pustily s velkou vervou. Hra byla ve velkém tempu. Až ve 13. minutě otevřela skóre Tereza Slavíková, která rychlou dorážkou překonala hostující gólmanku a domácí se dostaly do jednobrankového vedení. Na konci 1. tř. se podařilo Bulldočkám srovnat a začínalo se zase od „nuly“.

Brněnské hráčky ve druhé třetině přepnuly na vyšší „level“ a domácí byly dost pod tlakem, zachraňovala je pohotová Nováčková. Hra se přitvrzovala a v souboji o balónek se zranila Tereza Slavíková, která rovnou odjela do nemocnice. Ovšem tato situace nakopla naše bojovnice a střelu Sedláčkové dorazila Běhounková a Jihlava byla opět ve vedení. Stejně jako v první třetině se soupeřkám podařilo dát gól do šatny a mohlo se začít od začátku.

V poslední třetině Brno opět začalo aktivně napadat. Po ustání nebezpečného tlaku se nám podařilo vybojovat standartní situaci a po rychlém rozehrání Urbanové na Svobodovou, která vyslala prudkou a přesnou střelu na bránu a se domácí mohly radovat z náskoku. Brňanky se snažily o zvrat, obstřelovaly naši bránu, ale marně. Jihlava si náskok pohlídala a zvítězila.

SK Jihlava – Itelligence Bulldogs Brno 3:2

https://www.facebook.com/1662326897399445/videos/1704757566489711/

Autorka: Martina Svobodová

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *