Zhodnocení sezony starších žákyň

1.05.2017 | Starší žákyně | 0 komentářů

Sezóna starších žákyň se povedla. Holky vytvořily velice dobrý kolektiv s kamarádským přístupem a ochotou pomoci na hřišti i mimo něj každé z nich. Z turnajů či zápasů holky pokaždé neodjížděly s body, ale zato se zkušenostmi, které jsou velice cenné do sezóny další. Nejen ze strany trenérů klubu, ale také ze strany ostatních přihlížejících se děvčata každým turnajem zlepšovala, začala nad samotnou hrou přemýšlet a zkoušela aplikovat na hřišti rady trenérky a jejich asistentů. Naše starší žákyně k týmovosti v sobě objevily téměř hned z počátku sezony další vlastnost, a tou je bojovnost. Nikdy nevypustily zápas, jedna druhou na hřišti podržely a bojovaly až do samotného ukončení zápasu.

Děvčata mají před sebou ještě dlouhou cestu, ale už svou šikovností a morální vlastností každé z nich vykračují tím správným směrem.  Už v této sezoně byla děvčata vedena k rozvoji florbalových dovedností (práce s hokejkou), pohybových schopností s důrazem na všestrannost v úzké návaznosti na zdravý životní styl. Nicméně je potřeba s tímto dále pracovat a postupně v holkách výše zmíněné atributy prohlubovat. Proto se nezahálí a letní příprava, která právě začíná, je v tomto duchu nastavena.

Věříme, že do nastávající sezony holky vstoupí s nadšením jako do té uplynulé a jejich výkon se zase o krok posune dopředu.

Autorka: Žaneta Solařová, trenérka starších žákyň

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *