Rozhovor s novou posilou mužů SK Jihlava

31.08.2017 | Muži A | 0 komentářů

Jihlava ulovila dalšího hráče z Národní ligy.

Zelenobílé barvy bude oblékat univerzál MICHAL BERÁNEK.

AHOJ BERY.

JEŠTĚ V LOŇSKÉ SEZONĚ JSI BOJOVAL O MÍSTO V PRVOLIGOVÉM KLUBU BLACK ANGELS, KDE JSI USPĚL, ALE PŘESTO JSI ZŮSTAL NA VYSOČINĚ PROČ?

Ahoj. Kvůli nepřipuštění k maturitě v řádném termínu jsem se nedostal na vysokou školu, takže jsem musel zůstat v Brodě a studovat v Jihlavě. Neměl jsem jinou možnost.

JAK SE VLASTNĚ ZRODIL TVŮJ PŘESTUP DO KLUBU SK JIHLAVA?

Na pokračování v Havl. Brodě mi chyběla motivace. Navíc vinou zranění z úvodu sezóny jsem se po pár zápasech rozhodl sezonu předčasně ukončit a dát si od florbalu pauzu. Na další sezónu to chtělo nějakou změnu, aby mě florbal začal zase něco dávat a ne jenom brát. Do vyšších soutěží jsem kvůli hernímu výpadku nechtěl, takže jsem zvolil nově začínající klub, kde jsem už několik lidí znal a věděl, jak to v něm funguje.

ABSOLVOVAL  JSI  S TÝMEM JIŽ NĚJAKÝ TRÉNINK? JAK SE TI V TÝMU LÍBÍ?

Jezdíval jsem tam občas na tréninky už v minulých sezónách, když jsem hrál ještě za Brod, a jsem maximálně spokojený s úrovní tréninku. Ideální je pro mě hlavně atmosféra, která na trénincích panuje.

JSI UNIVERZÁLNÍ HRÁČ, COŽ JE VŽDY VÝHODA…UŽ VÍŠ NA JAKÉM POSTU A S KÝM BY JSI MĚL V SEZONĚ HRÁT?

Ano, měl bych nastupovat v útoku. Téměř vždy jsem hrál v obraně a myslím si, že jsem tam o něco lepší. Každopádně jsem ale rád, protože je to změna, kvůli které bych se mohl ještě posunout na lepší úroveň i přesto, že jdu hrát do nižší ligy.

RAGIONÁLNÍ LIGU JSI JIŽ TAKÉ HRÁL.  JAKÉ VIDÍŠ ŠANCE  TVÉHO  TÝMU V SOUTĚŽI? PŘECI JEN JSTE NOVÁČKEM V LIZE.

Na první sezónu to vidím na střed tabulky, ale nechci předbíhat. Hlavní bude hrát bezpečně od sestupu.

JAKÉ MÁŠ OSOBNÍ CÍLE TY V SEZONĚ?

Já doufám, že se brzy dostanu do formy, kterou jsem měl několik sezon v HB, a rychle se adaptuji na nový post. Potom se nebojím toho, že by díky super spoluhráčům nebylo bodů dost.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *