Muži vstoupili do ligy skvěle, v Třebíči si připsali důležité čtyři body

18.09.2017 | Muži A | 0 komentářů

SK JIHLAVA – SNIPERS TŘEBÍČ B

4 – 3

( Góly: Beránek J. 2x, Klimeš, Štěpánek)

Sestava : Navrkal – Zachariáš, Klimeš, Komenda, Krepčík – Beránek J, Beránek M., Strejček, Navrátil, Štěpánků, Valenta, Kružík

První utkání v Regionální lize začal lépe náš soupeř, který v osmé minutě zápasu otevřel skore 0-1. První branky v nové sezoně si naši hráči schovali až do poslední minuty první periody. Nejprve proběhl celým hřiště Jan Beránek a srovnal na 1-1. Po několika sekundách se do situace dva na jednoho dostal Navrátil a Štěpánků a druhý jmenovaný otočil stav utkání na 2-1.

Vstup do druhé části se Jihlavě opět povedl. Zachariáš nastřelil míček před branku, kde si ho sebral Beránek Jan a výstavním lobem poslal SK do vedení  3-1. V polovině utkání se ovšem dvakrát po sobě prosadil soupeř a během jedné minuty vyrovnal stav na 3-3. Rozhodující branku si SK nechalo na poslední minutu druhé třetiny. Beránek J. naservíroval lobem míček před branku, kam si naběhl Klimeš a rozhodl o první výhře v nové sezoně 4-3

V poslední třetině stojí za zmínku chycené trestné střílení Davida Navrkala, který se velkou měrou podílel na prvním úspěchu v nové sezoně.

KOMENTÁŘ K UTKÁNI TRENÉRA : Jan Beránek

Do prvního turnaje v sezoně jsme vstoupili dost nervózně. Bylo na nás vidět, že jsme nováčkem v soutěži a chvilku nám trvalo než jsme se do zápasu dostali. Našeho prvního soupeře jsem dobře znal a věděl jsem, že má kvalitní hráče. Na druhou stranu jsou hodně nervózní a nechají se snadno vyprovokovat proto jsme do utkání šli s cílem soustředit se pouze na naší hru a odevzdat na hřišti maximum. To se nám povedlo a zaslouženě jsme vyhráli.

 

 

SK JIHLAVA – JINDŘICHŮV HRADEC

 2 – 2

( Góly: Beránek J. 2x)

Sestava : Navrkal – Zachariáš, Klimeš, Komenda, Krepčík – Beránek J., Beránek M., Strejček, Navrátil, Štěpánků, Valenta, Kružík

Ve druhém utkání nastoupil náš tým proti týmu, který ještě v loňské sezoně brázdil vody DIVIZE. Jindřichův Hradec hned od prvních minut ukazoval, že bude patřit k lepším týmům v soutěži. Během prvních tří minut hned dvakrát skóroval a po první třetině jasně vedl 2-0.

Ve druhé části se hrál florbal bez větších šancí a soupeř si hlídal své vedení. Jihlava dlouho nemohla najít recept, jak dobře bránícího soupeře překonat.

Ve třetí třetině se ovšem na hale v Třebíči začaly dít věci. Naši hráči dostávají hned od prvních minut Jindřichův Hradec pod velký tlak. Na branku soupeře se valí jeden útok za druhým a všichni hráči odvádí obrovský kus tvrdé práce. Snížení přichází pět minut před koncem, když skvěle hrající Strejček posílá míček na Jana Beránka, který se obtáčí okolo obránce a snižuje na 1-2. Dále pokračuje tlak na branku soupeře a v poslední minutě je na brankovišti nedovoleně sražen Beránek Jan a přichází standardní situace. Celou obranu i s brankářem si rozebrali bratři Beránkové a Honza po narážečce Michala těsně před koncem utkání vyrovnal na 2-2.

 

KOMENTÁŘ K UTKÁNÍ TRENÉRA : Jan Beránek

Ve druhém utkáni nás čekal silný soupeř. Jindřichův Hradec hraje dobře. Viděl jsem je v poháru a věděl jsem, že musíme hrát kvalitně z obrany. Soupeř má kvalitní útok,ale v obraně děla poměrně dost chyb. Dvě třetiny byl Hradec lepším týmem a zaslouženě vedl. Třetí třetinu je podržel brankář. Mohli jsme dát klidně více než jen dvě branky. Remíza je podle mne zasloužená.

 

Autor: Jan Beránek

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *