Neúspěšná přestřelka žen SK Jihlavy

11.10.2017 | Ženy A | 0 komentářů

V neděli 8.10. se ženy SK Jihlava vydaly na podvečerní zápas do Rousínova. Jihlavandy v dobré náladě z předešlého vyhraného utkání nastoupily sebevědomě, přestože věděly, že je čeká nelehký zápas. Vzhledem k absenci některých hráček ženy nastoupily pouze ve dvou lajnách.

Hned v první minutě utkání ženy SK obdržely branku, která jen na 4 minuty nechala soupeřky ve vedení. Poté se strhla lavina gólů a první třetina tak končí lépe pro SK. Po první třetině ženy zaspaly a hned z kraje druhé třetiny obdržely dvě branky. Odpověď našich žen byla jasná. Opět se dostaly do varu a nastřílely další 4 góly. SK z druhé třetiny opět odchází s lepším skórem o dvě branky.

Na začátku třetí třetiny dokázaly soupeřky otočit utkání na jejich stranu, stav utkání v 41. minutě 8:9. Ženy opět zabraly a rychlými dvěma góly se dostaly do vedení. Stav 10:9. Deset minut před koncem se podařilo soupeřkám vyrovnat. SK rychle reaguje a opět je ve vedení. Tempo hry je neuvěřitelné, nervozita stoupá a každá ztráta balonu je nebezpečná. 2 minuty do konce a soupeřky opět dokázaly vyrovnat. Není na co čekat, tempo hry je hektičtější a každý chce rozhodnout. Utkání končí smolně pro ženy z SK po nešťastném vlastním gólu.

V utkání se ženy dostaly do tempa, které jim vyhovuje a které pokračuje ve stylu, v jakém minulou sezónu skončily. Příští zápasy budou jistě pokračovat v podobném nasazení a věříme, že dovedou i další zápasy do vítězného konce.

Autorka: Pálková S.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *