Muži přivezli z Bystřice další čtyři body a drží senzačně druhé místo v tabulce

12.10.2017 | Muži A | 0 komentářů

SK JIHLAVA  – HAVLÍČKŮV BROD

19 – 2

(6:0  5:1  8:1)

SESTAVA : Navrkal – Klimeš,Rezler,Komenda – Beránek J, Beránek M, Strejček,Štěpánků,Kružík

BRANKY : (Beránek Jan 7x, Štěpánků 4x, Beránek Michal 3x, Strejček 3x, Rezler)

Utkání bylo specifické především pro trojici hráčů, kteří ještě v loňské sezóně oblékali dres soupeře. Bratři Beránkovi a Miroslav Rezler však svůj bývalý klub nešetřili a celkem se podíleli na 18 brankách našeho týmu.  Hned od prvních minut bylo jasné, že SK bude diktovat tempo utkání. Obraz hry se v podstatě celé utkání neměnil. SK neustále útočilo a Draci čekali na případný rychlý protiútok. Za zmínku stojí dvě využité přesilovky Jihlavy a dvě proměněná trestná střílení, kdy se prosadili Michal i Jan Beránkovi. Skvěle hrál, ale i zbytek týmu. Hattrick nasázelo v utkání hned kvarteto hráčů.  Štěpánků se trefil čtyřikrát. Michal Strejček a Michal Beránek přidali po třech brankách a Beránek Jan se trefil dokonce sedmkrát.  Pochvalu však zaslouží celý tým za odvedenou práci po celé utkání.

Komentář trenéra Jana Beránka:

Nevím, co k utkání říci. Havlíčkův Brod přijel do Bystřice pouze na výlet, takže jsme si zastříleli a zapracovali především na útočné fázi. Na týmu se mi líbilo, že chtěl i za rozhodnutého stavu pořád útočit a dávat branky.

SK JIHLAVA  – HIPPOS ŽĎÁR NAD SÁZAVOU

5 – 5

(2:0  2:2  1:3)

SESTAVA : Navrkal – Klimeš,Rezler,Komenda – Beránek J, Beránek M, Strejček,Štěpánků,Kružík

BRANKY : (Beránek Jan 2x, Štěpánků 2x, Beránek Michal)

Druhé utkání již bylo hodné REGIONÁLNÍ LIGY. Soupeř přijel do Bystřice v hojném počtu posílen o několik hráčů A-týmu, který hraje Národní ligu. Přesto se dostala do dvoubrankového vedení Jihlava, která po dvou brankách Štěpánka vedla 2-0. Ale soupeř hrál velice dobře a vždy skóre utkání mocně dotahoval.  SK vedlo ještě tři minuty před koncem utkání o dvě branky, ale Hippos v závěru předvedl velký tlak a dokázal vyrovnat utkání, které tak skončilo dělbou bodů.

Komentář trenéra Jana Beránka:

Soupeře jsem znal velice dobře. Vím, že mají několik hodně šikovných hráčů a jejich hra je založená na rychlých krosových přihrávkách, proto jsme se snažili vystužit co nejvíce střed hřiště a myslím si, že se nám to celkem dařilo. Žďár je zkušené mužstvo a většinu utkání byl lepším týmem. Přesto jsme mohli brát všechny tři body. Nakonec jsme určitě rádi i za bod.

Autoři: tým mužů SK

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *