Dorostenky vybojovaly na domácíci palubovce tři body

13.10.2017 | Dorostenky | 0 komentářů

SK Jihlava – FBŠ Jihlava 2:10

Góly: Cempírková, Kučerová

V neděli se dorostenky v nové sezóně představily na domácím hřišti. Jako každý rok nechyběly v týmu nové tváře, které se s premiérou skvěle popraly. Prvním a hned silným soupeřem byl tým FBŠ Jihlava. Ačkoliv jsme po 9 sekundách vstřelily gól, který patřil Niki Cempírkové (prasátko se třese) v dalších minutách jsme tak úspěšné nebyly. Než jsme se stačily zformovat, tak nám soupeřky vstřelily několik gólů. Na konci třetiny dala svůj první gól naše nová tvář Eliška Kučerová, gratulujeme. I když měly soupeřky zápas ve svých rukách, holky bojovaly dál. Snažily se dodržovat pokyny, hlídat si hráčky a nedat jim prostor dostat se do střeleckých šancí. Někdy se zadařilo, někdy ne, chybami se člověk učí. Přesto se holky moc snažily a za to jim patří velká pochvala.

1.FBK Tábor – SK Jihlava 4:6

Góly: Slabá, Trávníčková, Lédlová, Cempírková, Vondrušková, Dvořáková

V druhém zápase už holkám docházely síly. Tempo hry se oproti prvnímu zápasu dost zpomalilo. Pozitivní bylo, že se nám dařilo střelecky. Soupeřky nás stále dotahovaly, měly rychlé protiútoky a v poslední třetině i na chvilku vedly. Holky ještě sebraly poslední síly a v závěru třetiny obrátily vedení na svoji stranu. Herní výkon neodpovídal tomu, co v holkách je, ale máme před sebou celou sezónu a už víme na čem je potřeba pracovat.

Sestava: Václavková, Procházková, Vondrušková, Lédlová, Kučerová, Dvořáková, Slabá, Kropáčková, Rozehnalová, Trávníčková, Hejdová, Cempírková

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *