Žákyně a dorostenky se vydaly po stopách florbalu

19.10.2017 | Dorostenky, Starší žákyně | 0 komentářů

14.10. jsme se společně s týmem vydaly po stopách florbalu. Byly jsme se podívat na zápase chlapců a měly jsme zaznamenat pokyny rozhodčího. Poté jsme se šly projít do nedalekého parku a udělaly spoustu krásných fotek,zahrály jsme si hru molekuly a velice se u toho nasmály,hlavně při napodobování zvuků zvířat.
Také jsme dostaly test,jako ve škole,trenérka Marťa nám ukazovala pokyny rozhodčích a my měly na papír napsat,co to znamená. Bylo to velice dobré pro procvičení pokynů a také na osvěžení paměti. Ale nebyla to úplně procházka růžovým sadem. Byly jsme rozdělený na týmy a musely jsme kapitánku dostat v náručí na jiné místo. Byla to obrovská sranda a všichni jsme se velice bavily.
Na starém Brněnském mostě jsme napodobovaly most a u toho kňučely bolestí, ale aspoň jsme se pěkně protáhly po ránu,nebo snad ne?
Celou cestu vládla velice příjemná atmosféra a všichni se usmívaly. Šly jsme na hradby, kde jsme dostaly úkol. Ve skupinkách jsme měly vymyslet deset věcí které máme společné.
Přišly jsme na to, i když jsme každá jiná, je tu spoustu věcí, co má někdo taky. Abychom nezůstaly jen u mostů,společnými silami jsme si postavily i bránu u Brány Matky Boží. Sranda byla že ne z kamene,ale z našich těl. Na rozloučení jsme si pak týmově zakřičely a se všemi se rozloučily.
Myslím, že výlet se vydařil a že nás to více sblížilo, dozvěděly jsme se o sobě něco nového a také jsme se učily spolu lépe spolupracovat, dávat pozor a rozeznat pokyny. Tolerovaly jsme se navzájem a myslím si,že jednou z nás bude hvězdný tým!
Boooooom!

Foto ze akce: https://florbalji.rajce.idnes.cz/Poznavaci_dopo_zakny_dorky_14.10.2017

https://www.facebook.com/florbalskjihlava/videos/2030210677215673/
Autorka: Anna Másilková

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *