Utkání žen B v Týnu nad Vltavou

22.11.2017 | Ženy B | 0 komentářů

V neděli 19.11 se tým SK Jihlava-Žďár nad Sázavou B vydal do vzdáleného Týna nad Vltavou, kde se nejprve utkal s týmem Rudý Dračice MLADÝCH NADĚJÍ a odpoledne s týmem TJ Centropen Dačice.

V prvním zápase se jihlavsko-žďárským hráčkám moc nedařilo. I přes nespočet skvělých akcí se nepodařilo dostat míček za záda gólmanky soupeřek. Jedinou autorkou gólu se stala Kristýna Syslová, které se podařilo prudkou rychlou střelou gólmanku překvapit. Utkání skončilo s celkovým výsledkem 7:1 pro Rudý Dračice MLADÝCH NADĚJÍ.

Druhý zápas proti týmu TJ Centropen Dačice byl oproti prvnímu mnohem vyrovnanější a napínavější.  I když tým SK ještě v 1. polovině druhé části ztrácel na soupeřky 3 góly, na jejím konci snížil na 2:3. V poslední třetí části se tým SK ze všech sil snažil vyrovnat a uhrát alespoň remízu, bohužel v 13. minutě poslední části soupeřky zaskórovaly a opět navýšily svůj náskok. Necelých 30 vteřin před koncem zápasu SK znovu snížilo na rozdíl jediného gólu a díky tomu vzplála další jiskřička naděje na vyrovnání. V posledních vteřinách zápasu opustila bránu Alžběta Hořínková a do hry naskočila šestá hráčka SK ve snaze utkání zachránit. Gólmanka Centropenu byla nyní neúprosně bombardována jednou střelou za druhou, byla však pozorná a i  poslední dobře mířenou střelu Elišky Kuczové si pečlivě pohlídala. Zápas tedy skončil za stavu 3:4 pro tým TJ Centropen.

 

Autorka: Eliška Rozmarínová

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *