Muži jedou v neděli do Kaplice bojovat o první místo

23.11.2017 | Muži A | 0 komentářů

Regionální liga mužů je pro letošní sezónu tak trošku parodie na sport. Naši muži mají během sezóny dvakrát pauzu delší jak měsíc a proto je hodně těžké se vůbec na jednotlivá utkání připravit. SK Jihlava je navíc v letošní sezóně nováčkem soutěže, ale postavením v tabulce to zatím tak nevypadá.

Naši hráči se od začátku pohybují v horních patrech tabulky a nyní budou bojovat proti Táboru a Krumlovu přímo o vedoucí pozici v soutěži.  S jakým cílem jedou naši kluci v neděli na turnaj ?

„Těžko popsat situaci, která v lize je. Ještě jsem nikdy neviděl tak obrovské prodlevy mezi turnaji a co je daleko horší je, že mi přijde, že lidé, kteří mohou danou situaci změnit nekomunikují a pořád hledají varianty, jak to udělat, aby to nešlo.  Na turnaj jedeme samozřejmě s pokorou k soupeřům, kteří mají svojí kvalitu. Tábor má kvalitní hráče, kteří mají zkušenosti a bude těžké uspět. Český Krumlov je pro mě trošku překvapení. Již v loňské sezóně se jim dařilo a zdá se, že navazují na dobré výsledky i v letošní sezóně. U nás zatím panuje maximální spokojenost s počtem bodů i postavením v tabulce. Oba soupeře chceme maximálně potrápit a pokusit se udělat dobré výsledky. Na druhou stranu pro nás v letošní sezóně byl jasný cíl hrát střed tabulky. Nemusíme tedy získat body za každou cenu. Nějaký plán na soupeře, ale máme a uvidíme, zda přinese v neděli úspěch,“ řekl trenér týmu Jan Beránek.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *