Ženy v sobotu prohrály, ale bylo vidět určité zlepšení

4.12.2017 | Ženy A | 0 komentářů

Při krásném sobotním odpoledni jsme se vydaly na utkání do moravské metropole, kde není metro. Tím že byl zápas přesunut a hrálo se o 2 hodiny dříve, bylo při odjezdu ještě světlo a my po cestě mohly obdivovat krásy zasněžené Vysočiny, kupodivu zbytky sněhu zůstaly i v Brně. Dost o zimě!

Dění v hale začalo aktivní hrou z naší strany, snažily jsme se napadat a využívat chyb soupeřek. Těm se však dlouho dařilo hrát v klidu a s jistotou na hokejkách. První branka padla až v 16. minutě a domácí družstvo šlo do vedení. Svůj náskok zanedlouho navýšily ještě o  další dvě branky a do druhé třetiny jsme šly za stavu 0:3.

O přestávce jsme si řekly, že je třeba bojovat a jít naproti sportovnímu štěstí. Snaha se vyplatila a my snížily na 3:1. Motivace na vstřelení další branky byla tak silná, že jsme se zapomněly vracet a dělaly chyby v obraně. Z toho vyústil faul následné trestné střílení domácí hráčky, která na naší gólmanku nevyzrála. Další minuty druhé třetiny se však nevyvíjely v náš prospěch a my po dalších chybách jsme nechaly navýšit hráčky Bulldogs jejich vedení.

Do třetí třetiny jsme vstupovaly s nadějí, že je stále čas to dotáhnout. Což se projevilo v prvních dvou minutách, kdy jsme hned dvakrát skórovaly. Domácí na to zareagovali oddechovým časem. I přesto, že třetí třetinu jsme vyhrály 4:2, nestačil náš výkon na srovnání celkového skóre. Po nevydařené první třetině jsme s prvním týmem tabulky prohrály 5:8.

Aneb jak řekla Andy: „Dnešní zápas jsme odehrály daleko lépe a koncentrovaněji než ty předchozí, ale bohužel jsme vyrobily chyby, kterých soupeř využil, a proto je výsledek takový jaký je. Holkám patří pochvala za bojovnost, přístup k zápasu.“

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *