Po 14 dnech bylo opět vidět městské derby

20.12.2017 | Ženy A | 0 komentářů

Po 14 dnech se opět děvčata SK Jihlava setkala na domácí palubovce s městskými rivalkami FBŠ Jihlava.

První branka zápasu na sebe nenechala dlouho čekat, když ve 2. minutě Mácová po krásné nahrávce od Běhounkové prostřelila hostující brankářku Topičovou. Po necelých 22 sekundách střílí branku hráčka Fidrmucová. Do konce první třetiny se ještě trefila Pavlicová a Běhounková.

První třetina 4:0

Ve druhé třetině děvčata Pavlicová a Rozehnalová po svých vstřelených brankách jakoby probraly děvčata FBŠ a pro své věrné fanoušky vstřelila jako první gól hráčka Jandová. Po necelých 5 minutách přidala další branku hráčka Trávníková, která po celý zápas předváděla velice kvalitní výkon a bojovnost za tým. Druhou třetinu uzavřela svou přesnou trefou hráčka Sedláčková.

Druhá třetina 3:2

Do třetí třetiny hráčky SK Jihlava vstoupily neohroženě a chtěly svůj dosavadní výsledek zvýšit. To se jako první podařilo Rozehnalové. Další trefou se prosadila hráčka Syslová, která místo oslav gólu okamžitě zaujala obranný postoj, protože si myslela, že přestřelila, byl to krásný gól přímo pod víko, brankářce nedala žádnou šanci. Po skvělé individuální práci Mácové se opět otřásla síť za Topičovou. Evička vstřelila 10 branku zápasu a pokutě se nevyhne. Poslední hřebíček do rakve FBŠ zatloukla kapitánka Svobodová.

Třetí třetina 4:0

Věra Soukupová a celý tým SK Jihlava – ženy přeje všem hráčům/hráčkám a jejich rodinám krásné a pohodové svátky vánoční a do nového roku 2018 hodně štěstí, zdraví, spokojenosti a úspěchů.

Foto ze zápasu: http://florbalji.rajce.idnes.cz/16.12.2017_SK_zeny/

Autorka: Soukupová V.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *