První turnaj v novém roce se elévům vydařil z části

8.01.2018 | Elévové | 0 komentářů

Liga Elévů Vysočiny 6.1.2018 Bystřice n. Pernštejnem

ASK Bystřice n. P. Orlíci – SK Jihlava 8:0

První zápas byl náš soupeř lepší ve všech ohledech. Tvrdost, individuální dovednosti, rychlost. My jsme jako každý turnaj byli první zápas malátní a asi ještě trošku unavení po silvestrovských oslavách. 😊 Někdo nervozitou po cestě na turnaj zvracel a někdo si pro jistotu zapomněl halovky ve škole a hrál na bruslích. Ani hra ve čtyřech hráčích v poli, která byla zhruba třetinu zápasu neodvrátila debakl. Po tomto zápase přišla důrazná řeč od trenéra a někteří hráči byli nominováni do role fandících na střídačce. Po prvním zápase, jsem si řekli, že takhle opravdu ne !!!

Hippos Žďár nad Sázavou – SK Jihlava 0:4

K druhému utkání nastoupil úplně jiný tým. Vůdčí role se ujala Gabriela Procházková ( první zápas byla gólman), která ukázkovým napadáním, odebíráním míčků a střelbou zvedla celý tým, který se nechal inspirovat. Do střelecké listiny se dále zapsal O. Kolář, V. Kučerová nádherným plachťákem a překvapivě K. Čopák, kterého jsme dnes nepoznávali. Takže ne, že to nejde. Ono to jde, když se chce!

SK Jihlava – Hippos Žďárn/S 4:6

Tento zápas hodnotím, jako nejlepší, nejcennější a nejhezčí z celého turnaje. Proti dobře technicky vybavenému a tvrdému soupeři jsme obstáli se ctí. Do střelecké listiny se zapsal znovu O. Kolář, opět V. Kučerová a …. navrátivší L. Brabenec, který to vzal pěkně od podlahy a po zápase, který ztrávil jen na střídačce dal rovnou dva góly! Celý zápas byla vynikající atmosféra od fandících diváků a celý zápas měl ten správný náboj., kdy se hra přelévala z jedné strany na druhou. Škoda neproměněné šance na konci a inkasovaného laciného gólu v posledních sekundách zápasu.

ASK Bystřice n. P. Zubříci – SK Jihlava 1:3

Tento zápas jsme herně ovládli, ale trápila nás střelecká produktivita, což se podepsalo na nízkém brankovém rozdílu, což ničemu nevadí. Po posledním zápase přišla velká děkovačka rodičům, fanouškům, nemluvňatům a tak nějak všem, kteří vytvořili bouřlivou kulisu a tímto jim děkuju !!!

Celkově turnaj hodnotím dobře. Což je za tři. První zápas jsme si zvykali na větší tempo a daleko větší tvrdost, kterou jsme dokázali ustát. Hráči od kterých jsem očekával více tentokrát zůstali za očekáváním a vyskočili nové tváře, které jsem nepoznával a jsou velice milým překvapením. Individuální technické dovednosti jsou na dobré úrovni, ale musí se provádět ve větší rychlosti. Velká pochvala patří pořádajícímu oddílu za výbornou organizaci a soupeřům za jejich kvalitu !!! Velké díky patří rodičům a musím poděkovat i M. Tesařovi.

 

Autor: Karbaš M.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *