Muži SK Jihlava neprohráli ani po vánoční pauze

22.01.2018 | Nezařazené | 0 komentářů

SK JIHLAVA – SLOVAN J. HRADEC

2 : 2

(1:1 0:1 1:0)

Sestava : Navrkal – Zachariáš, Klimeš, Rezler – Beránek M, Beránek J, Strejček, Šmarda, Kružík, Navrátil

Hodně ostrý start čekal v prvním utkání v novém roce na naše muže SK. Přímí souboj o druhé místo. Našemu týmu stačila k udržení druhého místa remíza a proto svojí taktiku postavil na pevné obraně.

Utkání bylo vyrovnané a celková remíza je zasloužená. Soupeř vedl 1-0 a dlouho to vypadalo, že první periodu hráči J.Hradce vyhrají. V závěru třetiny byl však faulován Beránek Jan, který rychle rozehrál standardní situaci a Michal Strejček srovnal do poloprázdné branky na 1-1.

Ve druhé části se opět hrál vyrovnaný florbal a především Michal Beránek dělal obraně soupeře velké problémy. Hned dvakrát se dokázala prosadit přes obránce, ale ani jeden únik nedokázal proměnit v branku. Proto udeřilo na druhé straně a hosté vedli 2-1.

Jihlava, ale nechtěla přijít o druhé místo a ve třetí třetině dostala Hradec pod tlak. V polovině závěrečné třetiny vyrovnal Beránek Jan na 2-2. Pak se již hodně bránilo. Poslední šanci však měl opět Michal Beránek, který se v poslední minutě dostal do samostatného nájezdu, ale těsně minul branku.

Hodnocení trenéra: Jana Beránka

„Především jsem nespokojen s přístupem některých hráčů. Hrajeme o nejvyšší pozice a všichni máme za náš klub nějakou odpovědnost. Přesto si můžeme dovolit luxus, že jezdíme na utkání v malém počtu hráčů a místo přípravy na zápas musíme řešit věci okolo soupisky. Samotný zápas byl poměrně solidně odehraný. Soupeř má svojí kvalitu a bod bereme.“

 

SK JIHLAVA – HAVLÍČKŮV BROD B

9 : 2

(3:0 5:1 1:1)

Sestava : Navrkal – Zachariáš, Klimeš, Rezler – Beránek M, Beránek J, Strejček, Šmarda, Kružík, Navrátil

Utkání druhého s posledním týmem tabulky bylo od prvních minut jednoznačné. Soupeř přijel na turnaj posílen o některé hráče A-týmu, ale přeci jen rozdíl mezi jejich nejlepšími hráči a kluky nastupující v B-týmu je obrovský a na lepší výsledek to nestačilo. Již ve čtvrté minutě utkání se prosadil střelou nad nohu soupeřova brankáře Beránek Michal. O chvilku déle přidal branku SK Jan Šmarda. A na koci třetiny se prosadil také nejproduktivnější hráč celé soutěže Beránek Jan.

Ve druhé třetině se prosadil také soupeř. Skvěle hrající Jan Sláma, který si letos vyzkoušel i krátké angažmá v extraligovém Liberci krásnou střelou snížil stav utkání na 3-1. Pak již střílela pouze Jihlava. Druhou branku přidal Šmarda. HATTRICK zkompletoval Beránek Michal a trefil se také Honza Zachariáš.

Poslední třetina se odehrála v klidném tempu. Druhou branku v utkání přidal za Brod Jan Sláma. Na straně SK JIHLAVA si druhý HATTRICK v utkání připsal další náš hráč Beránek Jan.

Hodnocení trenéra : Jana Beránka

„Již hodně dlouho jsem neviděl tak poklidné utkání. Hrálo se v takovém pohodovém duchu. Cíl byl získat tři body a ty máme.  Plácat se po ramenou, ale můžeme až skončí sezona a SK bude v tabulce tam, kde má být.“

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *