Zápas žen proti Bulldogs Brno rozhodla o výsledku zejména třetí třetina

24.01.2018 | Ženy A | 0 komentářů

V sobotu se ženy vydaly na zápas do nedalekého Brna, kde na ně čekal velmi silný soupeř a to Bulldogs Brno. Cestou z Jihlavy do Brna panovala v autě velmi dobrá nálada a to se nezměnilo ani při příjezdu do Brna. Postupně se zde scházel celý tým a když už byly všichni na místě začala porada v šatně. Když trenérky sdělily týmu vše, co chtěly, šlo se na rozcvičku. Pomalu ale jistě se blížil začátek zápasu. Bylo vidět, že ženy jdou do zápasu velmi odhodlaně a nehodlají dát soupeřkám nic zadarmo.

Už od prvních minut bylo vidět, že to bude utkání, které se bude hrát ve velmi vysokém tempu. Ze začátku třetiny se držel na balónku spíše soupeř, ale nepodařilo se mu vytvořit žádné větší šance. Po prvních čtyřech minutách byla hra čím dál tím více vyrovnaná, střílelo se na obou stranách ale nepřesně. První gól padl v páté minutě, kdy otevřela skóre zápasu hráčka Brna. Ženy se však nenechaly zaskočit a zkoušely srovnat skóre, ale většina střel byla zblokovaných nebo nepřesných. Toho využily soupeřky a přidaly druhý gól na své konto. Skóre zápasu bylo tedy po deseti minutách 2:0 pro soupeřky. Hned v první třetině jsme využily možnosti time-outu. Po něm začaly hrát ženy více osobní hru a to se vyplatilo, ale do konce třetiny už žádný gól nepadl a šlo se na přestávku.

Začala nám druhá třetina a opět byla k vidění osobní hra, ale po dvou minutách jsme opět inkasovaly branku. Stav byl tedy už 3:0. Holky se však nenechaly zaskočit a zkoušely aktivněji střílet na branku. Ze začátku se to moc nedařilo, pak přišel náš první gól a hned bylo veseleji. Od tohoto gólu byla hra velice vyrovnaná a střelecké pokusy byly na obou stranách, žádný však nebyl úspěšný. Ve 25 minutě byl velký zmatek před naší bránou a nakonec se z toho všeho vyklubal faul, který rozhodčí potrestali trestným střílením pro buldočky. Ty svojí šanci využily a nájezd proměnily. Na další gól se zas tak dlouho čekat nemuselo, tentokrát míček skončil za domácí brankářkou. To se domácím moc nelíbilo a rychle odpověděly střelou, která překonala naší brankářku. Po půl minutě jsme vstřelily náš 3 gól. V půlce třetiny přišlo druhé trestné střílení, tentokrát byla výhoda na naší straně. Proti domácí brankařce se postavila Káťa Bednářova. Šla do velmi hezké klíčky, která se jí nakonec nevyvedla, jelikož jí míček sjel z čepele a skóre se tak neměnilo. Do konce třetiny jsme hrály dvě přesilovky, ale ani jednu se nepodařilo využít. Na konci druhé třetiny bylo tedy skóre 5:3.

Byla tu třetí a zároveň poslední třetina. Do poslední třetiny jsme vstoupily hodně aktivně a domácí brankářku jsme na dlouhou dobu zaměstnaly střelami, bohužel ani jedna nespadla za její záda. Toho využily soupeřky a povedlo se jim opět skórovat. Stále jsme se ale snažily hrát ve vysokém tempu. Velká smůla byla že jsme nedokázaly vstřelit gól. Zápas byl vyrovnaný až do konce třetiny, ale soupeřkám se podařilo vstřelit ještě dva góly. Zápas skončil tedy vítězstvím domácího Brna. Ženy se však za svůj výkon nemusí vůbec stydět předvedly velice bojovný a sympatický výkon.

itelligence Bulldogs Brno x SK Jihlava 9:3

Autorka: Václavková D.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *