Elévové se o víkendu představili v Dolní Cerekvi

29.01.2018 | Elévové | 0 komentářů

Nekompletní tým elévů se vypravil na půdu druhého jihlavského týmu z Dolní Cerekve, aby se zúčastnil dalších zápasů v rámci Ligy Vysočiny. Turnaj jsem vyhodnotil, jako zatím nejúspěšnější z celé sezóny. Byli splněné všechny nároky, které jsem po hráčích vyžadoval a které jsou prioritní pro tuto kategorii. Pozitivně vidím objevení dalšího perspektivního hráče Jiřího Koumara, kterého tímto vítám nastálo v našem týmu. Zařadil se po bok Tomáše Charváta. Dalšího talentovaného hráče, kterého jsme objevili v této sezóně.

Sestava: bolístka Eliška Karbašová, talent Jiří Koumar, útočník Tomáš Charvát, mládežnice Gabriela Procházková, bojovnice Adéla Nováková, duklák Lukáš Novák, dřepující Lukáš Brabenec, tancující David Krejčí, šikovný Oliver Kolář, dlouhá Vendula Kučerová, houpající se Daniel Skořepa.

Chybějící opory: odhodlaná Leontýna Tesařová, hračička Lukáš Stránský, dirigent Vladimír Havlíček, hvězdička Dominika Křížková, omlouvající se Vítek Pachivka, vypiplaná Eva Navrátilová, terminátor Kryštof Přecechtěl, rychlík Kryštof Čopák.

FBŠ Jihlava – SK Jihlava (3:2)

Snipers Třebíč modří – SK Jihlava (3:1)

SK Jihlava – Snipers Třebíč (1:5)

FBŠ Jihlava – girls – SK Jihlava (3:2)

 

Autor: Karbaš M.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *