Páteční dohrávka zápasu žen s Vysokým Mýtem

2.02.2018 | Ženy A | 0 komentářů

V pátek 26. ledna jsme se na domácí půdě utkaly s hráčkami Vysokého Mýta. Jindy tréninkový den se stal zápasovým po odložení utkání ze zdravotních důvodů soupeře.

Kde začít, než na začátku. V kabině se trenérkám Urbanové a Horníčkové podařilo náš mančaft nahecovat, vrhl se tedy do souboje s plnou vervou. Hned od začátku první části hry jsme se jaly napadat soupeřovu branku. Mýtu se dařilo bránit prvních několik povedených akcí SK, Husarčiková svůj tým z brány držela, vyčapala několik povedených střel našich kanonýrek.

Skóre otevřela kapitánka SK Jihlava Marťa Svobodová v sedmé minutě hrací doby. Oplátky se pečou, stav byl zanedlouho vyrovnán, Mýtu jejich nahazování z obrany na brejky vyšlo poprvé.

Nenechaly jsme si ale nic líbit a díky brankám Evky Mácové, která ukazuje, že technika není její slabou stránkou a Vandy Fidrmucové, které ke gólu výrazně dopomohla skvělou asistencí Káťa Bednářová, stav po první třetině 3:1 ve prospěch domácích.

Druhá třetina byla pro náš tým asi nejpovedenější částí, o tom svědčí i pět vstřelených a pouze jedna obdržená branka (vydařené nahození podruhé). V Jihlavské hale opět září jihlavské hvězdy, první gól třetiny vstřelila Jana Pavlicová, která se i přes svou ne zrovna urostlou postavu dokázala důrazně prosadit přes dvě obránkyně Mýta. Hattrick během této části završují hned dvě hráčky SK, Marťa Svobodová a Evka Mácová. Čepice dolů!

Od poloviny druhé třetiny jsme již prověřovaly druhou brankářku hostí – Terezu Ondrovou a vyzkoušely jsme si přesilovku

Ve třetí části náš tým výrazně polevil, zda jsme usnuly na vavřínech, znervózněly z nepolevujících soupeřek nebo jsme již ztratily síly, to nevím. Trenérky se snažily tým opět dostat do varu, až na pár světlých situací se však SK již tolik nedaří a do konce utkání jsme již gól nevstřelily, Mýto je na hřišti aktivnější, soupeřky bojují až do posledních minut, naštěstí jsme náskok nastavily vysoko. Mýto už tedy jen snižuje na stav 8:5.

O víkendu nás čekají další dvě utkání, v sobotu vyjedeme do Hradce Králové, v neděli si můžeme hru proti Mýtu na domácí palubovce zkusit znovu a budeme potřebovat každý hlas v publiku, těšíme se na Vás!

Foto ze zápasu: http://m-miksova.rajce.idnes.cz/Zeny_SK_Jihlava_vs._FTC_Vysoke_Myto_26.1.18_SK/

Autorka: Syslová K.

 

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *