V krátkém sledu se ženy opět utkaly s Vysokým Mýtem

10.02.2018 | Ženy A | 0 komentářů

V neděli 4. 2. 2018 se jihlavské ženy utkaly na domácí palubovce s týmem FTC Vysoké Mýto. Do začátku utkání domácí vkročily s motivací sebrat soupeřkám 3 body a následně si užít pěknou neděli. První krok k tomu udělala po 3. minutách hry Anička Běhounková (Eva Mácová) 1:0. Náskok však netrval moc dlouho, po tlaku soupeře a nepokrytí hráčky Mýto srovnalo. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou a byly k vidění pěkné a nebezpečné střely. V polovině první třetiny se prosadila Káťa Bednářová (Eliška Nedvědová) 2:1. Po pár minutách šla Jihlava do oslabení, přesilovku ubránila a dostala možnost výhody za faul soupeřek. Stejně jako Mýtu se nepodařilo přesilovou hru využit.

Do druhé třetiny se Mýto vrhlo s větší chutí a Jihlava začala zmatkovat a dělat zbytečné chyby. Po 10 minutách se však srovnala a zvýšila na 3:1 (Jandátová, Rychlá). Rychlý protiútok využila hostující Juříková 3:2. V průběhu hry si domácí opět zkusily oslabení, přesilovou hru a začaly více běhat. To mělo za následek 3 góly, které padly během 5 minut 6:2. Na konci druhé třetiny se zranila Káťa Bednářová, která do utkání už nenastoupila.

Začátek třetí třetiny byl pro domácí hráčky opět infarktový. Mýto si vytvořilo několik nebezpečných akcí, více napadalo a Jihlava byla pod velkým tlakem a Mýto skórovalo 6:3. Hra se přiostřovala a Skáčko mělo možnost přesilové hry, kterou využila Pavlicová (Sedláčková) 7:3. Před koncem utkání ještě domácí družstvo zazmatkovalo před bránou a Mýto chyby využilo 7:4. Ačkoliv měla Jihlava tří-gólový náskok, tak se bála o výsledek a předváděla na hřišti hru, která neodpovídala jejich kvalitě. Nervy drásající konec ukončila Aneta Kastnerová, která se trefila do prázdné brány 8:4.

SK Jihlava – FTC Vysoké Mýto 8:4

Foto ze zápasu: http://florbalji.rajce.idnes.cz/4.2.2018_SK_Jihlava_X_FTC_Vysoke_Myto/

Autorka: Svobodová M.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *