Zápasy žen B skončily gólovou přestřelkou

21.02.2018 | Ženy B | 0 komentářů

V sobotu 17.2. v brzkých ranních hodinách Ženy B vyrazily do Jindřichova Hradce, kde se hned v 8:00 utkaly s domácím týmem FK SLOVAN Jindřichův Hradec a poté s týmem FA České Budějovice.

V prvním zápase se hráčkám dařilo i přes nepřítomnost gólmanů. Do brány usedla opět Kristýna Šťastná. První třetina po přestřelce skončila ve prospěch jihlavských žen 3:4. Druhá třetina se ženám nepovedla a prohrávaly 4:6. Do třetí třetiny naskočily velmi aktivně, soupeřkám nenechaly nic zadarmo a v 7. minutě třetí třetiny bylo srovnáno na 6:6. Což si domácí nenechaly dlouho líbit a gólem navýšily náskok. V poslední minutě skórovala Pátková a Slavíková. Zápas skončil výhrou 8:6.

Branky: 3x Slavíková T., 2x Pátková A., Součková D. Dušková D., Boháčová M.

Do druhého zápasu proti Českým Budějovicím nastoupily holky mírně unavené, ale v bojovném duchu. V první třetině jihlavský celek vedl 3:2. Hned v první třetině jste mohly vidět vyrovnaný zápas. V druhé třetině gólový náskok zvedla Tereza Slavíková, která si v tomto zápase připsala hned 4 góly. V poslední třetině už bylo vidět vyčerpání, ale i tak se ženy nedaly bez boje. V 5. minutě třetí třetiny byl stav vyrovnaný.  V dalších minutách jihlavské ženy obdržely dvě branky, přesto se nevzdaly a ve 13. minutě snížila Miroslava Krupková na 6:7. V poslední minutě ženy hrály v šesti bez gólmana, snažily se srovnat, ale bohužel se jim to nepodařilo a zápas prohrávaly. Konečný stav 6:7.

Branky: 4x Tereza Slavíková, Boháčková M., Krupková M.

Autorka: Pátková A.

 

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *