V sobotu ženy nestačily na brněnské Buldočky

22.02.2018 | Nezařazené, Ženy A | 0 komentářů

Předtím, než stručně shrnu sobotní zápas s Bulldogs Brno, ráda bych se jakož to nováček týmu SK Jihlava představila. Moje jméno je Kateřina Humlová a před pár lety jsem hrála extraligu žen za tým Židenice. Aktuálně se věnuji MMA a thajskému boxu, tudíž tato florbalová příležitost byla pro mne velice příjemnou změnou a jsem za ni celému týmu a vedení SK Jihlava velmi vděčná.

Již pár let jsem neviděla prvoligový zápas a byla jsem velmi mile překvapena. Mohu subjektivně konstatovat, že úroveň první ligy prudce vzrůstá. Vyšší úroveň ligy je vidět obzvlášť v případě, když se na palubovce střetnou dva kvalitní týmy jako je SK Jihlava a Bulldogs Brno. Hra byla v skutku rychlá. Hráčky Bulldogs byly velmi dobře fyzicky připravené a hrát s nimi takzvanou osobku bylo opravdu náročné. Přesto jsme to skvěle zvládly a celý zápas jsme s brňačkami držely tempo. V první třetině jsme předvedly velmi vyrovnanou hru, která skončila za stavu 0:0. Druhá třetina bohužel byla převážně v režiji Brna. Inkasovaly jsme několik gólů a chyběl nám tah na bránu soupeře. Tato třetina byla pro soupeře po gólové stránce klíčová. Ve třetí třetině jsme musely vystřídat (v důsledku zranění) naši brankářku a to trošku netradičním způsobem – brankářskou výstroj převzala naše útočnice a univerzální florbalistka Eliška Nedvědová, která předvedla téměř bezchybný výkon a po právu obdržela ocenění za nejlepší hráčku a zároveň brankářku utkání. Troufám si říct, že značnou část třetí třetiny jsme na hřišti dominovaly a zvýšily střelecké nasazení. Avšak nepodařilo se nám proměnit své šance a zápas skončil výraznou porážkou. I přes značnou porážku, nechyběla všem hráčkám týmu po celou dobu utkání bojovnost. Věřím, že v play-off si tento gólový deficit vynahradíme!

SK Jihlava x intelligence Bulldogs Brno 1:10

Děkuji celému týmu SK Jihlava za projevenou důvěru na hřišti v obou zápasech a budu se v nadcházejících týdnech těšit na další spolupráci.

Foto ze zápasu: http://florbalji.rajce.idnes.cz/SK_Jihlava_X_Itelligence_Bulldogs_Brno/

Autorka: Humlová K.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *