Cesta do dalekého Vsetína přinesla cenné body

23.02.2018 | Ženy A | 0 komentářů

Na nedělní zápas jsme vstávaly velmi časně, protože nás čekala dlouhá cesta do Vsetína a abych nezapomněla, tak se k nám připojilo i pár fanoušků, kterým děkujeme za podporu. Výjimečně jsme jely autobusem Husták, tak jsme si všechny mohly odpočinout, nedávat pozor a udržovat řidiče v bdělém stavu. Během cesty jsme na několika zastávkách posbíraly celý náš tým a pokračovaly směrem do Vsetína. Po příjezdu do Vsetína jsme se vylodily a šly do své šatny. Přichystaly se na zápas a vyrazily na rozcvičku. Zazněla siréna a byl čas to jít Vsetínu ukázat.

První třetina začala s velkým nasazením na obou stránkách. Avšak z prvního gólu se ve 3. minutě mohl radovat Vsetín. Bohužel na další gól nemusely dlouho čekat a za 2 minuty se radovaly z dalšího, stav byl tedy 2:0 pro Vsetín. Nedaly jsme se zastrašit a Anet Rozehnalová v čase 16:04 snižuje na 2:1. Dokonce třetiny stihl Vsetín vstřelit ještě jednu branku, takže po odpískání první třetiny na tabuli svítil stav 3:1.

V druhé třetině se po chybě domácích prosazuje Čéša (Terka Čéšková) a snižuje na 3:2. Asi za 5 minut už vyrovnává Martina Svobodová na 3:3 a za minutu navyšuje na 4:3 “nováček” Káťa Humlová. Tentokrát jsme po třetině byly spokojenějším týmem my.

Třetí třetina se velice přiostřila, že i rozhodčí museli vykázat místního fanouška. My však pokračovaly dál. V 11. minutě byla vyloučena naše hráčka za sekání a byl nařízen nájezd. Naše brankářka, Míša Obselková, protihráčku trošku vystrašila, až si možná “kákla” do podvlíkaček, že zbrkle vystřelila, ale Míša byla rychlejší a míček uklidila do své náruče. Bohužel, ale využily přesilovky a srovnaly na 4:4, tudíž nás čekalo prodloužení. Prodloužení začalo v poklidném tempu, ale trvalo pouze necelé 3 minuty, kdy Tereza Sedláčková krásně trefuje branku a vyhrává utkání a další cenné body.

Autorka: Kastnerová A.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *