Sobotní vyrovnané utkání playoff žen se rozhodlo až v prodloužení

6.03.2018 | Ženy A | 0 komentářů

V sobotu 3.3. se ženy vydaly vstříc prvnímu zápasu vyřazovací části soutěže a to do nedalekých Křenovic poblíž Brna. Po příjezdu k hale nás čekalo nemilé překvapení v podobě uzamčeného vchodu a proto jsme se rozhodly jít na procházku k proslulé cukrárně a namotivovat se. Po otevření haly jsme mohly začít s rozběháváním a rozcvičováním se před nastávajícím zápasem.

První třetina byla velmi vyrovnaná, diváci se určitě nenudili a bylo se na co koukat. Hned ze začátku utkání se nám sice podařilo překvapit soupeřky rychlým gólem, po kterém však následovala špatná rozehrávka, která bohužel skončila vlastňákem. Holky se však nehodlaly vzdát naděje na dnešní úspěch a proto dál pokračovaly ve svém rychlém tempu a tvrdých osobních soubojích. Nepříjemné překvapení na nás čekalo hned v úvodu, kdy si gólmanka Míša v jednom z prvních zákroků nepříjemně zalehla rameno, ale jako obvykle to zatím brala s humorem.

Do 2. třetiny vstoupil lépe domácí tým, který skóroval 2x za sebou a jejich výkony byly oceňovány početným a hlasitým publikem ve zdejší hale. Poté se však Janča Pavlicová rozhodla vzít akci do svých rukou a dostala se rychlým únikem až ke gólmanance Aligátorek a přesnou střelou nedala Harčárové šanci. Jihlava se tak díky kontaktnímu gólu dostala opět do tempa a duo Pavlicová&Bednářová, které dokonale spolupracovalo, dokonce zajistilo našemu týmu slibné vedení 6:4. Domácí tým se však nenechal zastrašit a dokonce se 2 a půl minuty před koncem základní části dostal do těsného vedení 7:6. Simča Pálková však po výběhu a otočce od mantinelu skóre opět vyrovnala a bylo tedy jasné, že zápas bude pokračovat v prodloužení.

Prodloužení bylo bohužel šťastnější pro hráčky Aligátorek, které pouhých 7 vteřin po začátku dokázaly dostat míček za záda naší gólmanky. Stav série byl tedy po tomto utkání příznivější pro domácí Šitbořice-1:0. Naše hráčky si však z tohoto utkání odnesly spoustu zkušeností do dalších zápasů play-off a také mimo jiné důležité ponaučení, že karamelky se nepečou.

Aurtorka: Sedláková L.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *