Skvělí fanoušci dohnali muže na domácím turnaji k dalším šesti bodům

6.04.2018 | Muži A | 0 komentářů

Muži SK Jihlava doma vyhráli obě svá utkání a dvě kola před koncem soutěže jsou první.

SK JIHLAVA – FBC ČESKÝ KRUMLOV

5 – 4

( Beránek J. 2x, Beránek M.2x, Štěpánek)

Sestava : Navrkal – Šmarda, Klimeš, Komenda, Rezler – Beránek J, Beránek M, Navrátil, Štěpánků, Valenta, Kružík, Strejček

Celý tým SK šlape velice dobře a všichni v týmu mají obrovský podíl na  postavení v tabulce. Přesto se najdou tři hráči, kteří táhnou Jihlavu mezi smetánku týmů v  CELOSTÁTNÍCH SOUTĚŽÍ. Brankář NAVRKAL DAVID, který na domácí palubovce opět ukázal, že je jednoznačně nejlepším brankářem REGIONÁLNÍ LIGY a pak bratři Beránkovi, kteří mají formu jako hrom a odnesl to i Český Krumlov, který odehrál proti Jihlavě skvělé utkání a sahal po bodu.

Utkání začalo velmi opatrně a bylo vidět, že se potkávají dva týmy z horní poloviny tabulky. První branku vstřelilo domácí SK až v poslední minutě první třetiny, kdy Beránek Jan obešel obránce a obkroužil branku a otevřel skóre 1-0.

I druhá část patřila domácím. V osmé minutě se ke střele z úhlu dostal opět Jan Beránek a nedal brankáři Krumlova šanci 2-0.  Těsně před koncem druhé periody se přes obránce natlačil do koncovky Michal Beránek a kličkou do bekhendu navýšil stav na 3-0.

Až na začátku třetí části se poprvé prosadil soupeř. Na brankovišti se nejrychleji otočil Forst a rychlou dorážkou snížil na 1.3. Když v deváté minutě třetí části po přihrávce Michala Beránka uklidil do prázdné branky míček Vašek Štěpánek zdálo se, že o osudu utkání je rozhodnuto. Český Krumlov se ovšem nevzdal. Během tří minut se prosadil hned dvakrát a dokázal snížit na rozdíl jedné branky 4-3. Dvě minuty před koncem zavládlo v hale obrovské ticho. Po chybě domácích rozehrával Krumlov standardní situaci na malém brankovišti a kapitán hostí Sedlák vyrovnal na 4-4.  Domácí tým si vzal oddechový čas a vrhnul všechny své síly do útoku. Jak je důležité mít v týmu Michala Beránka se ukázalo dvacet sekund před koncem. Michal prošel celým hřištěm a v obrovské euforii rozhodl o vítězství Jihlavy 5-4.

 

Komentář trenéra Jana Beránka:

Utkání, které se muselo divákům líbit. Do utkání jsme chtěli vstoupit opatrně, abychom hlavně brzo neinkasovaly. To se nám povedlo a první dvě třetiny jsme hráli přesně podle představ. Závěr utkání se nám, ale vůbec nepovedl a ukázalo se, že tým ještě není tolik zkušený a zbytečná chyba nás málem stála zápas. Naštěstí máme v týmu Beryho, který, když chce tak prostě branku vstřelí a zachránil nás.

Foto ze zápasu: http://florbalji.rajce.idnes.cz/Muzi_Jihlava_-_31.3.2018_3/

http://florbalji.rajce.idnes.cz/Muzi_-_Jihlava_31.3.2018-1/

 

 

SK JIHLAVA – PSKC OKŘÍŠKY

6 – 0

( Beránek Jan 4x, Strejček, Štěpánek )

Sestava : Navrkal – Šmarda, Klimeš, Komenda, Rezler – Beránek J, Beránek M, Navrátil, Štěpánků, Valenta, Kružík, Strejček

Proti PSKC se hrálo v první třetině na jednu branku. Soupeř přijel do Jihlavy v oslabené sestavě a SK toho využilo. První třetina se hrála ještě do kvalitně postavené obrany hostů a výsledkem byl pouze jeden gól, který vstřelil Vašek Štěpánek 1-0.

Od druhé periody začaly docházet soupeří síly a domácí začali dávat branky. Všechny čtyři branky vstřelil Beránek Jan a na všechny přihrával Beránek Michal. Po dvou třetinách tedy vedlo domácí mužstvo 5-0.

Třetí část to bylo velké představení brankáře Jihlavy Davida Navrkala, který zneškodnil tři jasné brankové příležitosti PSKC a připsal si svojí PRVNÍ NULU V KARIÉŘE. Účet utkání završil Michal Strejček, který přidal na konečných 6-0.

Komentář trenéra Jana Beránka:

Druhé utkání jsme chtěli hrát především pro skvělé fanoušky, kterým musíme poděkovat za skvělou atmosféru. Do utkání jsme šli s cílem zatlačit na oslabeného soupeře a pokusit se vstřelit nějaké branky, což se nám celkem povedlo.. Šest bodů máme, ale ještě nám chybí vyhrát dvě utkání k úplné spokojenosti.

Foto ze zápasu: http://florbalji.rajce.idnes.cz/Muzi_-_Jihlava_31.3.2018-2/

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *