Rozhovor s obráncem Zdeňkem Klimešem, nováčkem v týmu

18.04.2018 | Muži A | 0 komentářů

Prvně by asi všechny tvé fanoušky i veřejnost zajímalo,jak jsi se vlastně dostal do klubu SK Jihlava, kam jsi přišel před letošní sezonou?

Do vyhledávače na facebooku jsem napsal: florbal Jihlava a vyskočil mi Honza Šmarda, tak jsem mu napsal zprávu, že bych si chtěl občas zahrát florbal. Honza mi asi za půl roku na to odepsal, ať ve čtvrtek 18.45 přijdu na trénink, tak jsem přišel… J

Do týmu jsi podle trenéra zapadl skvěle a všeobecně prý máte dobrou partu, můžeš nám to potvrdit?

Tak určitě… Přátelská atmosféra a sem tam fór je na každém tréninku a to je asi ten hlavní důvod, proč mě to tady takhle chytlo. Na každý trénink se už dopoledne v práci těším.

S jakým cílem jsi vůbec do letošní sezony šel?

Můj osobní cíl je bavit se sportem a ten mi letošní sezóna naplnila vrchovatě. Samozřejmě v zápase chci vždycky vyhrát a i to se nám celkem často daří.

Tým má za sebou pět přípravných utkání a osmnáct zápasů v soutěži a stále jste neokusili hořkost porážky, kde vidíš největší sílu tvého týmu?

Občas jsme měli štěstí, ale hlavně jsme všichni neskutečně dobří. J

Dvě kola před koncem jste na prvním místě tabulky. Nyní vás čekají poslední dvě utkání proti Lišovu a silné záloze Žďáru nad Sázavou jak vidíš oba soupeře ?

S Lišovem jsme hráli naposledy velmi těžký zápas, kdy oni dobře bránili a z protiútoků byli velmi nebezpeční. Takže myslím, že to bude i tentokrát velmi podobné. V zápase se Žďárem bude záležet na tom, v jaké sestavě přijedou, tam si netroufnu odhadovat… Určitě budou oba zápasy bolet, ale my je budeme chtít za každou cenu vyhrát a definitivně potvrdit první místo v tabulce.

Chtěl by jsi něco vzkázat na závěr fanouškům Jihlavy?

Chtěl bych jim poděkovat za skvělou atmosféru při posledních zápasech na domácím hřišti a poprosit je, aby nám i příště drželi palce.

 

Děkuji za tvůj čas.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *