Sladká tečka pro dorostenky

24.04.2018 | Dorostenky | 0 komentářů

SK JIHLAVA – FBC Štíři České Budějovice

5 – 4

BRANKY: (Kučerová 2x, Andrejčinová, Lédlová, Nedbalová)

Poslední turnaj dorostenek se odehrál 14. 4. 2018 v nedalekém Žďáře nad Sázavou. Zápas se odehrával v rychlejším tempu. Soupeřky byly více techničtější a v osobních soubojích velmi nepříjemné. Holky se však semknuly a předváděly moc pěknou hru. Nahrávaly si, zvedaly hlavu, nepřidržovaly zbytečně míček a dostávaly se do nebezpečných pozic, kde obstřelovaly soupeřovu bránu. I když jsme během zápasu stále dotahovaly náskok Štírek, tak pro nás byla zlomová třetí třetina. V 8. minutě jsme vyrovnaly na 4:4 a za několik sekund se podařilo Míše Nedbalové zasunout do brány odražený balónek. Udržet náskok nebylo zas tak lehké, ale podařilo se a první úkol turnaje byl splněn.

 

Tygřice TJ Slavoj Temelín – SK JIHLAVA

1 – 7

BRANKY: (Sedláková 3x, Rozehnalová, Kropáčková, Hejdová, Nedbalová)

V druhém zápase jsme potvrdily roli silnějšího týmu. Holky se trochu přizpůsobily hře soupeře a zápas nebyl moc atraktivní. Tygřice však uměly vystrčit růžky, měly rychlé protiútoky, které jsme jen tak, tak ubránily. Tentokrát se nám dařilo i střelecky a padaly pěkné góly. Jen ve třetí třetině jsme zaváhaly a Danče Václavkové neubránily nulu. Celkově se nám poslední turnaj vydařil a mohly jsme závěr sezóny oslavit dvěma výhrami.

Děkuji všem holkám za sezónu. Během ní jsme pracovaly na dovednostech, které jsme chtěly aplikovat ve hře, a to se nám povedlo. Byla to ale opět dlouhá a trnitá cesta, která nám ukázala na čem je potřeba pracovat. Bez pravidelného tréninku a chtíče se zlepšovat se nemůžeme posunout dál. To vše si některé holky uvědomily, a i když nejsme na prvních příčkách tabulky, tak tu vzniká velmi silný tým a přátelský kolektiv, o kterém určitě ještě uslyšíme.

Velké DÍKY patří i rodičům za jejich podporu a to nejen jako fandům, ale i jako řidičům.

Autorka: Svobodová M.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *