5. přípravný turnaj nejen elévů na domácí půdě

30.04.2018 | Přípravka | 0 komentářů

V neděli 29.4.2018 proběhl již pátý přípravný turnaj, který byl posílen o hráče z mladších žáků SK Jihlava, kteří posunuli úroveň turnaje výše a týmy z florbalových kroužků z Dobronína a ZŠ Nad Plovárnou doplněné o naše hráče. Co se týče úrovně a nasazení, tak se jednalo o zatím jeden z nejlepších turnajů. Tentokrát byli zařazené i soutěže týmů ve slalomu, který vyhrál tým SK Jihlava. Dále proběhla soutěž v nájezdech jednotlivců, kde v superfinále zvítězil náš nový člen Patrik Křížek. Druhý skončil neskutečně technicky vybavený Ondra Chovanec a třetím místem velmi mile překvapila Nela Krutišová.

Představení týmů:

ZŠ Nad Plovárnou – školní kroužek, který vede šéf trenér mládeže Jan Šmarda měl velice šikovné mladé hráče, kteří se v soubojích neztratili. Hvězdy týmu: L. Novák, L. Stránský. L. Brabenec podal asi nejlepší výkon a dokázal v zápase přehrávat i nejlepší hráčku turnaje V. Prokšovou.

TJ Jiskra Dobronín – kroužek z Dobronína, který se pravidelně účastní turnajů a neustále se zlepšuje pod vedením M. Tesaře. Nejlepším hráčem a střelcem, byl Patrik Křížek, kterého ve zájemných soubojích dokázala vymazat jen supertalentovaná V. Prokšová. Vítěz soutěže v nájezdech s nejlepší střelou na turnaji.

SK Jihlava – tým poskládaný jen z našich odchovanců s převahou hráček. Nejlepším hráčem byl O. Chovanec společně s V. Kučerovou.

SK Jihlava Červení – druhý tým složený čistě z hráčů domácího týmu. Nejlepší hráčkou na hřišti byla V. Prokšová, která dostala volnost a dominovala společně s P. Přenosilem.

Výsledky:

ZŠ Nad Plovárnou – SK Jihlava červení 6:3

TJ Jiskra Dobronín – SK Jihlava 13:5

ZŠ Nad Plovárnou – SK Jihlava 8:6

TJ Jiskra Dobronín – SK Jihlava červení 7:9

TJ Jiskra Dobronín – ZŠ Nad Plovárnou 6:4

SK Jihlava – SK Jihlava červení 7:9

 

Soupiska hráčů SK Jihlava, kteří se zúčastnili turnaje: Novák, Brabenec, Stránský, Přecechtěl, Karbašová, Koumar, Pachivka, Nosková, Kolář, Křížek, Křížková, Kolář, Čopák, Pejchal, Chovanec, Wieznerová, Matulka, Nováková, Kučerová, Tesařová, Prokšová, Chovancová, Pejchalová, Zach, Pospíchal, Kabátková, Čopák, Krutišová, Přenosil, Skořepa.

 

Autor: Martin Karbaš

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *