Lucie Sedláková o Kempu talentované mládeže

15.08.2018 | Starší žákyně | 0 komentářů

Ahoj Lucko,
máš za sebou kemp talentované mládeže v Jičíně a tak Tě jdu trošku vyzpovídat 🙂
1. Můžeš nám popsat, jak probíhal jeden celý  den, jaké jste dělali aktivity apod.?
Každý den začínal ranním dobrovolným tréninkem v hale, po kterém následovala skvělá snídaně. Dopoledne jsme měli delší halový trénink, zaměřený především na lepší hledání volných prostorů na hřišti. Po obědě a zhruba hodinové pauze následovala posilovna nebo atletika, kde nás odborníci učili hlavně techniku cviků a běhu. Jednou za den byly také zařazené kompenzační cvičení, a regenerace v bazénu nebo v ledovém sudu. Po večeři nás čekal ještě poslední trénink na hokejce v hale, a v 10 hodin večerka.
2. Kdybys mohla vypíchnout jeden zážitek z celého týdne, který by to byl?
Nevím jestli se dokážu zaměřit pouze na jeden, protože mě jich tam bavilo spousta, ale líbili se mi hlavně tréninky a zápasy s našimi hráčkami reprezentace.
3. Určitě jste trénovali individuální dovednosti, napiš nám jednu, která se Ti dařila a naopak jednu, na které musíš zapracovat.
Myslím že jsem se na kempu zlepšila především ve vnímání volných prostorů na hřišti, a začala jsem hrát více kombinačně. Zapracovat musím určitě na spoustě věcech, například na technice a na lepší komunikaci.
4.  Co si odnášíš z kempu za pocity? Namotivovalo Tě to do dalších florbalových sezón?
Byla to pro mě obrovská zkušenost, za kterou jsem moc ráda. Namotivovalo mě to hodně, protože jsem se mohla srovnat s nejlepšími hráčkami v republice, a aspoň vidim, že se ta dřina na trénincích vyplácí.
5. Poznala jsi na kempu i nové známé či kamarády? Užila sis tam legraci a zážitky krom dřiny? 
Poznala jsem tam spoustu skvělých lidí, s kterými se doufám uvidím i v budoucnu. Měli jsme skvělý kolektiv, takže jsme si užili spoustu legrace, především ve volnějším čase nebo v bazénu.
6. Vnímáš pozvánku na kemp jako odměnu za tvé úsilí a snahu?
Určitě ano, ale uvědomuji si, že je to jen první krok v cestě do reprezentace, takže vím, že se musím snažit a především tvrdé trénovat dál.
7. Víš, na čem ještě zapracovat a co obecně zlepšit, aby si další rok byla zase o kus dál?
Kemp mi pomohl objasnit mnoho věcí, takže si teď uvědomují, že musím hlavně usilovat o možnost zahrát si ,, těžší“ florbal, jelikož úroveň v soutěžích mě kategorie už ji zdaleka nestačí na to, abych se vyrovnala ostatním hráčkám které zkušenosti z těchto soutěží už mají.
8. Co bys vzkázala tvým kamarádkám a spoluhráčkám z SK Jihlava, aby se třeba  na podobnou akci také jednou dostaly?
Asi bych jim chtěla říct, že nejdůležitější je samozřejmě pravidelná docházka a dřina na trénincích, ale také individuální práce a zlepšování fyzické kondice ve svém volném čase navíc.
Děkuji Ti za rozhovor a přeji další krásné zážitky prožité v klubu SK Jihlava.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *