Ženy o víkendu vstoupily do sezóny na půl úspěšně

20.09.2018 | Ženy A | 0 komentářů

SK Jihlava – IBK Hradec Králové 4:5 (1:2, 1:3, 2:0)

Sestava: Miksová, Svobodová, Soukupová, Bednářová, Korešová, Váňová, Syslová, Mácová, Sedláčková, Boháčková, Kastnerová, Cempírková, Rozehnalová, Bártová, Vaněčková

Góly: Kristýna Syslová (Michaela Boháčková), Pavlína Vaněčková (Tereza Sedláčková), Kateřina Bednářová (Martina Svobodová), Kristýna Syslová (Tereza Sedláčková)

SK Jihlava – FTC Vysoké Mýto 10:7 (3:2, 5:2, 2:3)

Sestava: Miksová, Svobodová, Bednářová, Váňová, Syslová,Sedláčková, Boháčková, Kastnerová, Rozehnalová, Bártová, Vaněčková, Pálková, Běhounková, Rychlá

Góly: Kristýna Syslová, Kristýna Syslová (Martina Svobodová), Tereza Rychlá, Tereza Rychlá (Pavlína Vaněčková), Martina Svobodová (Iva Váňová), Michaela Boháčková (Kateřina Bednářová), Anna Běhounková (Denisa Bártová), Pavlína Vaněčková (Tereza Rychlá), Denisa Bártová (Anna Běhounková), Denisa Bártová (Aneta Kastnerová)

O víkendu nastoupily ženy ke svým prvním ligovým utkáním. V nové sestavě, s novým dohledem jsme vběhly na domácí palubovku. Nejprve jsme se utkaly s týmem z Hradce Králové. Hra byla zpočátku opatrná. Oba týmy nasávaly po dlouhé pauze atmosféru zápasu a oťukávaly si protihráčky. Postupem času hra přitvrdila a bylo vidět, že děvčata získávají jistotu. V průběhu zápasu jsme vyrobily mnoho chyb v obraně a soupeřky naše zaváhání trestaly. Ke konci utkání jsme již získávaly jistotu a dotáhly jsme se k soupeřkám na rozdíl jednoho gólu. Bohužel jsme začaly pozdě, a tak jsme z prvního utkání odešly poraženy. Ale na druhou stranu bohatším o postřehy, na kterých musíme pracovat, abychom příště tolik chyb nevyrobily.

Nedělní utkání již bylo o něčem jiném. V zápase nastoupily i Anička Běhounková (Židenice) se Simčou Pálkovou (Tigers), které sbírají své zkušenosti v extralize. Od začátku jsme určovaly tempo hry a vypracovávaly si nesčetné šance. Mnoho z nich se nám podařilo proměnit a vypracovaly jsme si slušný náskok. Deset minut před konce jako bychom usnuly a soupeřky se nadechly k obratu. Snížily na rozdíl tří branek. V závěru jsme se vzchopily a drama nepřipustily.

V průběhu celého víkendu se ukázalo, kde máme mezery a nač se máme při tréninku soustředit, abychom se v dalších utkáních tohoto vyvarovaly.

Foto ze zápasu: https://florbalji.rajce.idnes.cz/Zeny_Jihlava_16.9.2018/

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *