Ženské béčko si z Dačic odvezlo jednu výhru

8.10.2018 | Ženy B | 0 komentářů

V sobotu 6.10. se Žďársko-Jihlavský celek vydal do Dačic. Ženy B nastoupily ve velkém počtu. Do zápasů naskočila posila z A-týmu Tereza Sedláčková a po delší pauze Hana „Skoky“ Blažková. Do branky nastoupila nová posila Anna Kratochvílová, která na své první zápasy v našem týmu předvedla skvělé zákroky.

První zápas: SK Jihlava-Žďár nad Sázavou x TJ Centropen Dačice 7:6

Zápas ze začátku vypadal ve prospěch Žďársko-Jihlavského celku, kde se jako první předvedlo trio Blažková – Krupková – Slavíková a hned v 0:26 vstřelila Tereza Slavíková gól. První třetinu ženy B vyhráli 4:1. V druhé třetině ženám nepovedlo udržet vedení. Hned na začátku zaspaly a soupeř rychlými góly srovnal na 4:4. Na konci druhé třetiny se opět trefuje Tereza Slavíková a ženy jdou do vedení. Třetí třetina se odehrávala spíše v hysterickém tempu, kde se nám zranila naše nejlepší střelkyně Tereza Slavíková. Ve 40. minutě byl zápas zase vyrovnaný 6:6. Půl minuty před koncem se trefuje Tereza Sedláčková, trefuje tak vítězný gól a zároveň první branku za tým B. Konec zápasu bylo ještě vyhrocený, ale ženám se povedlo udržet vítezství.

Branky: Slavíkova T. 4x, Blažková H., Pátková A., Sedláčková T.

 

Druhý zápas: SK Jihlava-Žďár nad Sázavou x Spartak Pelhřimov 3:8

Druhý zápas se již hrál bez zraněné Terezy Slavíkové, ale přidala se k nám Lucie Kozlíková. První třetina byla velmi vyrovnaná padly pouze dva góly. Stav po první třetině byl 1:1. V druhé třetině Pelhřimov už přitvrdil na hře a třemi rychlými góly šel do vedení. V 26. minutě se trefila Eliška Růžičková a snížila stav na 2:4. Třetí třetina se ženám vůbec nepovedla. Pelhřimov nastříleli ještě 4 góly. Růžičková Eliška ještě jednou snížila na 3:7. Žďársko-Jihlavský celek bojoval do poslední minuty, ale další gól nepadl. Hra vypadala velmi vyrovnaně, i když skóre tak nevypadá. Ženy B prohrály 3:8.

Branky: Růžičková 2x, Klementová

 

Autorka: Aneta Pátková

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *