První turnaj v Lize Vysočiny Elévů 2018/2019 v Pelhřimově

15.10.2018 | Elévové | 0 komentářů

Spartak Pelhřimov – SK Jihlava 0:4

Tento zápas jsem vyhodnotil, jako nejlepší a hráči stoprocentně a samostatně sami plnili věci, které po nich trenér chce. Soustředění bylo maximální. Ani jedno odpálení míčku nebo dribling s florbalkou v jedné ruce a hlavně snaha tvořit. S rozebíráním hráčů měli hlavně problémy ti nejmladší, ale vše si postupně sedalo. Změna oproti posledním sezoně, kdy jsme byli vždy ospalí první zápas. Chyběla trošku rychlost v technických věcech, která se, ale rychle zvedala. V brance dobře zachytala E. Karbašová. Branku jsme nevsítili, ale nastřeli jsme 3x tyčku, jedno břevno a neproměnili jeden samostatný únik. Gól přes celé hřiště, který se ztratil v oslňujícím světle, tak že ani gólmanka nestihla zareagovat, byl už jen úsměvný.

 

SK Jihlava – Pacovští Honzíci 4:0

Zápas, kdy se v brance objevil M. Zoubek, který famózně zachytal. Všechny branky vsítil O. Kolář, kterému zdatně asistoval kapitán týmu J. Koumar. Některým hráčům jsem musel některé věci znovu vysvětlit. Výbornými individuálními akcemi se blýskal T. Charvát, kterého bylo celé hřiště. Neskutečné nasazení až na hranici sebezničení předvedl J. Píša, který byl největším překvapením na turnaji. Po hřišti běhal blesk M. Pospíchal, který vymazával soupeře svou rychlostí.

 

Přestávkový program, soutěž v nájezdech, vyhrál neskutečný O. Kolář a do finále se dostala i šikovná A. Nováková.

 

SK Jihlava – Spartak Pelhřimov 4:1

Zápas byl o proměňování šancí, kdy jsme opanovali hru. Jeden obdržený gól na tom nemohl nic změnit. V brance se objevil T. Charvát, který výborně zachytal. Všichni předváděli výborné akce. Musím vyzdvihnout O, Koláře, A. Harasima a hlavně E. Karbašovou, která si výborně rozuměla s M. Zoubkem a zavelela k obratu po krásných akcích vstřelenou brankou. Střelecky se prosadili dále J. Koumar a A.Harasim, který mě neustále překvapuje, jak je silný na míčku. A. Nováková neúprosně napadal hráče po celém hřišti.

 

Spartak Pelhřimov – SK Jihlava 5:3

Finále turnaje bylo opakováním zápasu proti Pelhřimovu. V brance se znovu objevil M. Zoubek, který byl v brance neskutečný!!! Střelecky se prosadil O. Kolář třemi brankami. V organizaci obrany svým pohybem dominoval J. Koumar a E. Karbašová. Konečně se začala prosazovat i L. Tesařová, která konečně přestala jen bojovat a začala hlavně hrát.

 

Sestava: A. Harasim, M. Pospíchal, E. Karbašová, M. Zoubek, J. Píša, T. Charvát, J. Koumar, L. Tesařová, A. Nováková,O. Kolář.

Nehrající náhradník: D. Kolář, kterého limitoval jeho věk. 😊

Trenérský triumvirát: M. Karbaš, M. Tesař. J. Harasim.

Dvorní fotografka: J. Tesařová.

Nesmím zapomenout na diváky, rodiče a K. Vondruškovou a hlavně D. Václavkovou a J. Barimova, kteří se zúčastnili, jako rozhodčí. Výborná práce.

Domácí klub Pelhřimova uspořádal kvalitní turnaj a zdravá svačinka v podobě ovoce, byla třešničkou na dortu.

Shrnutí

Zaprvé mě ničím vlastně hráči nepřekvapili, protože ji vidím minimálně 5x týdně na trénincích a vím, že opravdu chtějí na sobě pracovat a jsou neskutečně šikovní.

Nemám a ani nemůžu mít žádné velké výtky k hráčům. J. Píša a M. Zoubek jsou ještě v některých věcech nastavení jinak než zbytek týmu, ale vím, že za velice krátkou dobu se plně začlení. Jsem rád, že hráči neřeší výsledky, na hru se těší, hráli pořád se stejným nasazením, nezmatkovali, plnili úkoly, mají dobrou partu. Sešla se opravdu velmi silná generace hráčů a pokud bych stavěl druhý tým, tak by byl stejně silný, což je super. Fandění, oslava a děkovačka na konci byla jen tečkou za výborný turnajem.

Autor: M. Karbaš

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *