Starší žáci odehráli o víkendu zápasy na domácí půdě

15.10.2018 | Starší žáci | 0 komentářů

Výkony našich žáků se střídaly jako noc a den. Pokud naši chlapci makali ze všech sil, dokázali držet krok i s nejlepšími týmy soutěže, což především ve třetím zápase bylo zřetelné.
První zápas se Spartakem Pelhřimov se nesl v duchu bojovné nálady a i výkon na hřišti měl dobrý obraz hry, na soupeře však díky nepozornosti a rychle jdoucími dvěma góly za sebou již v závěru nestačil a tým SK Jihlava prohrál 5:8.
Druhý zápas si hráči řekli, že to nějak dopadne, a tak se úplně vykašlali na to, co je zdobilo první zápas. I přesto, že soupeř hrál v mírném klusu, naši hráči si řekli, že to zkusí ve stoje, ale bohužel takto taktika nevyšla a SK prohrálo 1:8, což bylo to nejmenší zklamání.
Třetí zápas se družstvo probudilo ke skvělému výkonu a diváci konečně viděli hezký mládežnický florbal plný skvělých individuálních dovedností a akcí. Naši starší žáci soupeře přestříleli, ale zaslouženého vítězství se na tabuli nedočkali. SK Jihlava – Hippos Žďár nad Sázavou 5:6.
Za třetí zápas jsou však pro trenéra Šmardu vítězové vnitřně, protože po odfláknutém druhém zápase si uvědomili, co je potřeba k nabytým florbalovým dovednostem, a to je poctivá dřina v každém okamžiku zápasu. „Jsem rád, že jsme se rozloučili zápasem, ze kterého můžeme mít dobrý dojem a první a třetí zápas nám ukázal, jak na tom jsou hráči v dovednostech, které potřebujeme v tomto období pilovat. Druhý zápas bereme jako cennou zkušenost.“, dodává Jan Šmarda.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *