MLADÉ NADĚJE

19.10.2018 | Dorostenky, Starší žákyně | 0 komentářů

Kraj Vysočina a Jihočeský kraj má za sebou jak reprezentační trénink dorostenek, tak starších žákyň a v obou kategoriích měl náš klub bohaté zastoupení.
Mezi dorostenkami se mohly ukázat golmanka Danča Václavková a hráčky Káťa Vondrušková, Kája Vaněčková, Eliška Kučerová, Terka Svobodová a Míša Slabá. „První trénink proběhl ve stylu seznámení se s trenéry a spoluhráčkami, zaměření na přímočarou hru a odhalil nedostatky, na kterých musíme ještě zapracovat“, uvedla jedna z účastnic, Káťa Vondrušková.
Na tréninku starších žákyň se předvedly Kája Pecinová, Pája Homolová, Evča Navrátilová, Gabča Procházková, Lucka Rozehnalová, Eliška Veselá a Verča Prokšová. Představilo se celkem 36 hráček a 2 golmanky. Trénink byl pojat formou hry a děvčata se mohla ukázat jak ve hře 3+1, tak 5+1.
„Myslím si, že je to pro naše holky super zkušenost a odměna za jejich píli a pracovitost, ale jako v každém sportu je třeba dávat tomu i něco navíc a být poctivý. Všechny holky musím pochválit za snahu předvést co nejlepší výkon a za ohromný posun, který na sobě udělaly,“ dodává Tereza Slavíková, trenérka žákyň, která se jela na trénink podívat.
Všem dorostenkám a žákyním držíme všichni palce na jejich cestě, která bude ještě dlouhá a přejeme hodně sil do probojování se do dalšího kola výběrů.
Autor: Tereza Slavíková

 

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *