V Hluboké nad Vltavou se ženám B nepodařilo získat body ani z jednoho zápasu

8.11.2018 | Ženy B | 0 komentářů

Dne 3.11. se ženy B vydaly na cestu dobře známou. Cíl byl Hluboká nad Vltavou. Bohužel ženy mají rozsáhlou marodku tak suma sumárum jelo na zápas 7 statečných do pole + gólmanka tentokrát z pole.

Mezi 8 hračkami bylo hned několik senzací. Již zmíněná golmanka z pole Klementová. Navrátilec po zranění Flídrová a nová posila týmu Káťa Brňáková. Hned po těchto skvělých návratech byla jedna senzace u staré známé Dvořáčkové, která si oblékla štulpny, i přes svoji nenávist k nim. To se jí také stalo osudným. K tomu se ještě dostaneme.

První utkání bylo s hráčkami, které to mají do turistického města rozhodně blíž než naše ženy. Se Štírkami z Českých Budějovic I přes skutečnost, že tyto hráčky mají několikanásobně kratší vzdálenost, byl jich stejný počet. Zápas byl vyrovnaný a na první branku se čekalo 30 minut. Úvodní branku zápasu dala Dvořáčková, kde v této situaci štulpny přinesly štěstí. Po akci Krupková – Dvořáčková, kdy zkušená Mirča dala ještě zkušenější nahrávku a pro Sáru byla povinnost „z první a do víka“ skórovat. Hračky ČB srovnaly ale Součková nemilosrdně prostřelila golmanku soupeřek. To byl ale bohužel poslední gól SK. Konečný stav ČB – SK 3:2.

Druhý zápas po delší pauze byl s týmem taktéž ČB, ale FA. Hráček bylo značně více a naše ženy po usilovném výkonu z prvního zápasu již mnoho sil neměly. Přesto se praly o každý míček a každý kus parket. To také bylo osudné hned 3 hráčkám. Součková, jako nestřídající bek má nyní pěknou památku po míčku, pod pravým okem, spíše to vypadá na pěkné domácí násilí než na obranný blok střely. Druhým smolařem je Krupková, která při urputném boji za bránou, špatně došlápla a kotník to již neustál. I přes neutišující bolest Mirka hrála do konce. Naposled, již zmíněná Dvořáčková, která při oslabení se srazila s protihráčkou hlava x rameno. Trochu se jí mozek obouchal v hlavě a nyní se musí otáčet na lidi celým trupem. Přes tyto skutečnosti celý tým hrál jako tým ale na výhru to bohužel nestačilo. Gólově se prosadila Flídrová a Šťastná. Konečný stav pro ČB 6:2.

Všem děkujeme za bojovnost a i přes bolest a únavu se ženy praly jako lvice. Děkujeme gólmance Klementové, která se zhostila role gólmanky excelentně.

Poté děkujeme trenérce Šťastné.

Všchni jsou z nemocnic doma a přejeme jim brzké uzdravení!

Sestava: Klementová – Součková, Šťastná – Flídrová, Kropáčková, Dvořáčková, Brňáková, Krupková

Autorka: Sára Dvořáčková

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *