Žákyně maximálně vytížené! I tak by se dala nazvat neděle 4.11.

8.11.2018 | Starší žákyně | 0 komentářů

V neděli 4.11. žákyně čekal výjezd do Dolní Cerekve a zároveň se v Jihlavě odehrával turnaj neligový. Rozhodly jsme se, že postavíme dva týmy a všechny holky tak dostanou maximální prostor na hřišti. Rozdělení proběhlo namícháním nováčků a zkušenějších holek, v obou týmech rovnoměrně. Turnaj v Jihlavě proběhl pod vedením Martina Karbaše a povedl se na jedničku! Naše holky předvedly bojovné výkony, dokázaly vstřelit několik gólů a užily si parádní atmosféru i mimo hřiště. Zápas od zápasu se navíc otrkávaly a předváděly i na pohled hezké kombinační akce.

Na závěr si mohly vyzkoušet i soutěž v nájezdech a své individuální dovednosti. Všechna děvčata chválíme především za neskutečné zlepšení a píli na trénincích. Jsme na dobré cestě, což je vidět, a pokud půjdeme stále stejnou cestou všechny společně, holky před sebou mají slibnou budoucnost 🙂

Z turnaje si odnáší výhru 9:4, remízu 6:6, těsnou prohru 4:5 a proti mladším žákům prohru 1:7.

Sestava: P. Homolová, G. Voženílková, K. Dopitová, T. Šustrová, V. Kučerová, E. Doležalová, E. Veselá, D. Nosková

Druhá skupina v Dolní Cerekvi nastoupila do prvního zápasu proti FBŠ Jihlava naprosto perfektně. První poločas jsme nepustily soupeře absolutně do žádné šance, holky skvěle plnily pokyny, odebíraly soupeřkám balonky a zásluhou se prosazovaly a střílely branky. Poté holkám trošku došly fyzické síly a inkasovaly jsme góly. Děvčata ale zabojovala až do konce a odnáší si zasloužené vítězství 7:6.

Zápas proti Světlé nad Sázavou se odehrával v klidnějším tempu a děvčata měla smůlu především v zakončení. Do branky se postavila Barča Levová, která se úkolu zhostila na výbornou. I přes závěrečný tlak si odnášíme prohru 3:5.

Nejtěžší zápas proti Pelhřimovu nás čekal na závěr turnaje, ale musím děvčata pochválit a vyzdvihnout jejich bojovnost, krásné individuální přechody přes soupeře, neodpalovaly balonky, naopak hrály za každou cenu stále dopředu. Soupeřek se nebály, i přes to, že jsou starší a zkušenější.
V brance předvedla perfektní výkon Gabča Procházková, která chytala opravdu skvěle! Soupeřkám jsme podlehly 3:5.

Chválím Barču Levovou, Káťu Kleinovou a Káťu Klausovou za perfektní nasazení a zapojení mezi ostatní děvčata, holky nás opravdu překvapily! Káju Pecinovou za individuální prosazování a vstřelení šesti branek, Gabču Procházkovou za podržení týmu a hlavně předvedení neskutečného výkonu v roli gólmanky i hráčky v poli, Evču Navrátilovou za důraz a nedání soupeřkám ani trošku prostoru, Páju Mračkovou za zodpovědné bránění a stoprocentní vracení se do obrany, Lucku Rozehnalovou za to, že zvládla absolvovat turnaj i přes to, že den předem odehrála turnaj za dorostenky.

 

Všem děvčatům děkujeme za vzorný přístup a chuť na sobě neustále pracovat a posouvat tak svoje dovednosti dál a dál. Individuální dovednosti stále zlepšujeme, to na čem musíme zapracovat především, je právě zmiňovaná fyzická kondice. 🙂

 

Autorka: Tereza Slavíková

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *