Dorostenci přivezli z Třebíče šest bodů a posunuli se do horní poloviny tabulky.

21.11.2018 | Dorostenci | 0 komentářů

SK JIHLAVA – FBŠ JIHLAVA

5 – 8

 (2:1 – 1:2 – 2-5)

(Štoll 3x, Blažíček, Holoubek)

Utkání, které mělo stejný obrázek od začátku do konečné sirény. Náš tým byl více na míčku, ale soupeř velice dobře bránil a vyrážel do rychlých protiútoků. Dvě periody byl vyrovnaný stav, ale ve třetí části se FBŠ Jihlava  utrhnula a závěr si pohlídal.

 

SK JIHLAVA – PSKC OKŘÍŠKY

     18 – 1

      ( Štoll 6x, H.Jirků 4x, Holoubek 3xBača, Němeček, V.Jirků, Peichl,Chovanec)

Utkání ve kterém jsme byli celý zápas lepším celkem.  Přesto jsme se více než na stav utkání soustředili na dané prvky v naší hře, na kterých se od prvních kol snažíme pracovat.

SK JIHLAVA – SNIPERS TŘEBÍČ B

            9 – 2

(3:0 – 4:0 – 2-2)

(V.Jirků 3x, Štoll 2x, Holoubek 2x, H.Jirků, Sedláková)

Celé utkání se odehrálo v podobném rytmu. Jihlava se snažila mít míček co nejvíce pod kontrolou. Třebíč hrála z obrany a snažila se hrozit z každé střelecké pozice. Rozhodla první třetina, kde jsme vstřelili tři branky a soupeř se již na větší tlak a vyrovnání nezmohl.

 

Komentář trenéra týmu: Jana Beránka

„Máme šest bodů z možných devíti, ale otázka je zda je tak nutně potřebujeme? Pro nás jsou v téhle sezoně u těchto hráčů se kterýma pracuji zcela jiné priority, které zatím ani z daleka nezvládáme podle představ. Na druhou stranu se stále zlepšujeme a většina kluků ví o co letos hrají a na co je potřeba se připravit.“

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *