Vánoční turnaj v Hodoníně

18.12.2018 | Elévové | 0 komentářů

V sobotu vyrazili elévové na kvalitně obsazený a opět hezky připravený turnaj do Hodonína.

SK Jihlava : FBC Coyotes Jablunkov 3 : 18

Tento zápas poznamenala nepříjemnost se zpožděním auta s hráči z důvodu nepříznivého počasí. Zápas odchytal J. Píša a neskutečně odmakali M. Pospíchal, J. Koumar, J. Harasim. 2 x 10 minut je slušná porce bez střídání. Musím hráčům poděkovat a paradoxně se jednalo o náš nejlepší výkon na turnaji. Střelecky se prosadil J. Harasim a dvakrát srdce týmu J. Koumar.

FBC Přerov : SK Jihlava 14 : 0

V brance se objevil J. Koumar, který kvalitně zachytal. Jinak hráči, kteří dorazili zápas úplně vypustili a zbytek hráčů rozdýchával první zápas.

FBC Hurican Karlovy Vary : SK Jihlava 16 : 1

V brance se objevila A. Nováková. Střelecky se prosadil talentovaný A. Harasim.

F. K Troopers Moravany Black :  SK Jihlava 10 : 2

Zápas odchytala E. Karbašová, která předvedla dobré i špatné zákroky. Střelecky se opět prosadil A. Harasim a tentokrát J. Píša.

SK Jihlava : Buldogs Brno 7 : 0

V brance se objevil J. Píša a celý zápas jsme byli horším týmem.

F. K Troopers White : SK Jihlava 4 : 2

J. Píša odchytal dobrý zápas. Soupeř, kterého jsme měli přehrát se první dějství povětšinu doby bránil. Poté došli síly, nálada nebo se prostě přestalo chtít a tým se nechával přehrávat.

Trenéři: J. Harasim, M. Karbaš

První a poslední zápas se měl uhrát lépe, ale to už je sport. Vynikal poctivý dříč a motor týmu J. Koumar a A. Harasim s talentem od florbalového boha. M. Pospíchal měl tentokrát den, kdy mu nevycházelo vůbec nic a bylo vidět, že to čerstvého oslavence mrzelo. A. Nováková nestíhala fyzicky a J. Píša byl až někdy nezdravě nabuzený a bral míčky i spoluhráčům, ale snaha se nedala upřít.  S hlavou dolů to půjde těžko.  S nejmladším týmem a třemi elévkami jsme opravdu jen jeli sbírat zkušenosti, což je ke kvalitě turnaje velká škoda. Zklamalo mě nasazení některých hráčů a strach chodit do soubojů a tvořit. Velice naivně jsme působili v rozebírání hráčů. Pozitivně beru, že poslední zápasy se už hráči lépe orientovali na hřišti a nebylo to takové kostrbaté. Vymizelo nahrávání do stoje na metr. Nejvíce za očekáváním zůstala E. Karbašová, která se jen zbavovala míčků a koukala, jak hráči střílí na branku. Hráči, kteří potřebují sbírat drive jsou J. aj. Pejchalovi, kdy se Jeník probudil až poslední zápas. Takže nezbývá než makat a makat.  Tým si odnesl pohár, který jako poděkování dostal A. Harasim za nejlepšího střelce a ikdyž byl nejmenší v týmu, tak všechny převýšil o hlavu svými technickými dovednostmi a sebedůvěrou. Jedno střídání ho nedokázali o dvě hlavy vyšší soupeři oddělit od míčku a třikrát zakončoval. Velmi hezké ceny si hráči rozdělili a poté jsme navštívili předvánoční Brno. Takovéto akce stmelují tým a jen mě mrzí, že nemohli jet z nejrůznějších důvodů nejzkušenější hráči – O. Kolář, T. Charvát, J. Zoubek, K. Čopák, V. Pachivka, K. Vašíček, kteří by trošku vyrovnali poměr sil na hřišti.

Autor: M. Karbaš

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *