Liga Vysočiny elévů v Pelhřimově.

9.01.2019 | Elévové | 0 komentářů

Triumvirát trenérů vyrazil se svými svěřenci k prvním zápasům Ligy Vysočiny elévů do Pelhřimova. Hned na úvod jsme dostali povánoční, tříkrálový dar v podobě možnosti postavit druhý tým za zástupce klubu SK Juvenis Přibyslav, kteří nedorazili.

Na soupisce SK Juvenis Přibyslav nastoupili: M. Pospíchal, navrátivší K. Čopák, K. Vašíček, J. Koumar, V. Pachivka, O. Kolář, A. Nováková.

Trenér: M. Karbaš

Pohledem trenéra M. Karbaše:

SK Juvenis Přibyslav ( SK Jihlava ) – Spartak Pelhřimov 8:2

Zápas jsme začali aktivně a na hřišti jsme dominovali. Rychle jsem se dostali do vedení a s chutí si zahráli. V brance vyrobila dvě hrubky A. Nováková, která se ponaučila a zůstala koncentrovaná do konce. Střelecky se prosadili O. Kolář 4 branky a po 1 brance M. Pospíchal, K. Čopák, K. Vašíček, V. Pachivka.

 

SK Juvenis Přibyslav ( SK Jihlava ) – Pacovští Honzíci 5:0

Herní projev týmu se nezměnil, byli jsme aktivnější, přesnější a herně vyspělejší. V brance bezchybná A. Nováková. 3 branky vstřelil znovuzrozený K. Čopák a po 1 brance K. Vašíček a V. Pachivka, který se ukázal po delší době v sestavě.

 

SK Juvenis Přibyslav ( SK Jihlava ) – Spartak Pelhřimov bílí 4:3

Překvapivý zápas, kdy dominovala druhý lajna mladých pušek na úkor skoro-mladších žáků V. Pachivka, O. Kolář a K. Vašíček, kteří nabyli dojmu, že nemusejí běhat a jakoby se kochali hrou soupeře. Druhá lajna M. Pospíchal, K. Čopák a J. Koumar ukázala svojí sílu, důraz při dorážení u golmana a fyzické přednosti. Střelecky se prosadil J. Koumar, který nastřílel všechny 4 branky.

 

SK Juvenis Přibyslav ( SK Jihlava ) – SK Jihlava 9:2

Poslední zápas odehrála Jihlava proti Jihlavě. Hráči se znají a tak se žádné překvapení nekonalo. Střelecky se prosadili symbolicky všichni hráči. Po dvou brankách K. Čopák, K. Vašíček, V. Pachivka a po jedné brance M. Pospíchal, J. Koumar, O. Kolář. Hráči dostali specifické herní úkoly, které plnili.

 

Musím hráče pochválit za zvládnutí herních dovedností, technickou vyspělost a nasazení.

 

Pohled trenéra M. Tesaře na tým SK Jihlava:

Tým SK Jihlava hrál ve složení M.Přenosil., M.Zoubek , A.Harasim , L. Tesařová, B.Davidová , P.Chovancová .

Spartak Pelhřimov – SK Jihlava
4 : 0
První zápas v novém roce se nepovedl. Opět než se děti rozkoukaly, prohrávaly o čtyři góly. Od půlky zápasu už i začaly kombinovat a střílet na branku. Škoda, že nějaká střela nenapadla do branky. V naší brance nastoupil Matyáš Z.

Spartak Pelhřimov bílí – SK Jihlava
7 : 0
Tento zápas už byl od svěřenců lepší, i když skóre tomu nenapovídá. V brance nastoupila Leontýna T., která zachytala obstojně. Dalo by se říct, že už zachytala líp, ale nebýt jejich zákroku, padlo by více gólu do naší sítě. Naši Elévové měli plno šancí , hlavně Pája Ch., ale štěstěna nepřála…

Pacovští Honzíci – SK Jihlava
4 : 3
Tento zápas hodnotím jako nejlepší na turnaji…Konečně jsme začali dávat i góly…V brance nastoupil opět Maty Z. a tentokrát zachytal parádně. Góly dali Matěj P. , Leontýna T. ,a tentokrát naše nejlepší hráčka turnaje Pája Ch.

Přibyslav=SK Jihlava – SK Jihlava
9 : 2
Dalo by se napsat Jihlava proti Jihlavě. Naši svěřenci si zahráli proti sobě. I přes velký tlak a pěkné herní kombinace od soupeře dokázala naše pětice hráčů, že i proti silnějšímu týmu umí hrát, a předvádět to co je učíme na trénincích …a vsítit góly….Góly dali Lea T., a Adam H.

Poděkování patří rodičům za fandění oběma týmům, poděkovat musím našemu tzv .,maskotu Denisovi K. a naši zapisovatelce Elišce K.

 

Autoři: M. Karbaš a M. Tesař

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *