Muži vyhráli před zaplněným hledištěm derby proti Drakům Havlíčkův Brod.

21.02.2019 | Muži A | 0 komentářů

 

SK JIHLAVA – HAVLÍČKŮV BROD

10 : 2

(3:0-0:2-7:0)

Sestava: Cacek, Navrkal-Beránek J., Trojan, Holoubek, Škurla, Rezler – Strejček, Beránek M, Mikeš, Vyskočil, Horský, Žaloudek

Solidně zaplněná sportovní hala viděla jednoznačné utkání. Domácí tým tlačil Draky, kteří jen těžce bránili, a pouze odhazovaly míčky. V polovině první třetiny se prosadil Michal Beránek, který moc dobře ví jaké to je oblékat dres soupeře 1-0. A bratři Beránkovi svůj mateřský klub nešetřily. Dvě minuty po Michalovi si míček na brankovišti sebral Beránek Jan a po slalomu celým hřištěm poslal SK do vedení 2-0. V závěru třetiny se prosadil Jan Horský, který také oblékal dres soupeře a také on Draky nešetřil 3-0.

Ve druhé části se obraz hry nezměnil. Ovšem soupeři se povedly dva rychlé protiútoky a výsledkem bylo snížení na 3-2. Jihlava dál tlačila, ale skvěle chytající hostující brankář Hlava držel Brod ve hře.

Do poslední části udělal trenér Komenda zásadní změny v sestavě a poslal na hřiště útok vedený Janem Horským s Michalem Beránkem a Ondrou Vyskočilem. A ty během pár minut rozhodli o vítězném derby. Jan Horský zaznamenal další tři branky. Pak ještě svoji druhou branku přidal Michal Beránek a trefil se také Marek Žaloudek. Poslední branku vstřelil Jan Mikeš a halou znělo deset.

Komentář trenéra: KOMENDA ROMAN – Do zápasu jsme šli s tím, že to nebude jednoduché utkání a snažili se hrát trpělivou hrou, když soupeř převážně jen bránil. Ve třetí třetině ukázali, že máme ještě velké rezervy kam naší hru posunout.

 

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *