Ženy po bojovném výkonu porazily na domácím hřišti Dobrušku

21.02.2019 | Ženy A | 0 komentářů

 

        SK JIHLAVA – FBC DOBRUŠKA

6 – 3

(1:2-1:0-4:1)

SESTAVA: Miksová – Soukupová, Bednářová, Syslová, Váňová, Cempírková, Sedláčková, Nedvědová, Boháčková, Rozehnalová, Běhounková

Na utkání posílila domácí hráčky Anna Běhounková, která letos hraje v extraligových Židenicích a také na střídačce vypomáhal trenéru Komendovi asistent a kapitán mužského týmu Jan Beránek.

Jihlava vstoupila do utkání dobře a po většinu první třetiny se hrál vyrovnaný florbal. Hosté byli přeci jen o něco aktivnější, ale dobře hrající obrana domácích blokovala střely soupeřek. V páté minutě se domácí tým prosadil a Soukupová otevřela skoré 1:0. V polovině první periody pak soupeř dvěma góly otočil stav utkání a do šaten se šlo za stavu 1:2.

Druhá část začala aktivnější hrou Jihlavy a po dobře sehrané standardní situaci se střelou podhorní tyč prosadila Kateřina Bednářová, která ukázala, že je právem nejlepší střelkyní svého týmu 2:2. Stejný stav platil i po druhé třetině.

Do poslední třetiny se šlo za vyrovnaného stavu a domácí fanoušci hnali ženy SK za vítězstvím. Neutekla ani minuta a Bednářová otočila svým druhým gólem stav opět pro domácí 3-2. Třetí tým prvoligové tabulky z Dobrušky se, ale nevzdával a za necelých pět minut bylo opět srovnáno 3-3. Rozhodující trhák si nechala Jihlava na prostřední část poslední třetiny. Během dvou minut se prosadila dvakrát Kristýna Syslová a svůj HATTRICK zaznamenala z trestného střílení Kateřina Bednářová a bylo to 6-3. Dobruška se již nezmohla na závěrečný tlak a tak se ukázala první vlaštovka rukopisu nového trenéra Romana Komendy, který dovedl tým k cenným bodům.

 

Komentář trenéra: ROMANA KOMENDY – Začali jsme pracovat na některých částech hry a postupně si to sedá, ale ještě toho bude hodně před námi a je potřeba taky zapracovat na individuálních věcech.

 

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *