Změna u žen A

21.02.2019 | Ženy A | 0 komentářů

Hlavní trenér

Na konci ledna se vedení našeho oddílu dohodlo s hlavní trenérkou žen Andreou Urbanovou na ukončení jejího působení u žen.

Důvody Andy byly zejména nízká chuť a také motivace k další práci v pozici hlavní trenérky žen. Za klub se jednalo o nedostatečnou připravenost týmu žen na ligovou sezónu a nízká disciplína spolu s nepřesvědčivým herním projevem žen.

Tyto aspekty byly rozhodující proto, abychom změnu dělali uprostřed sezóny a tým tak znovu nastartovali nejen pro play off, ale hlavně s ohledem na další sezóny.

Hlavním trenérem tedy již od soutěžního kola číslo 20(2.2.2019) je šéftrenér klubu Roman Komenda, což také znamená, že je pro nás družstvo žen důležité a proto si ho převzal Roman osobně. Romanovi přejeme hodně štěstí!

Andy moc děkujeme, nejen za trénování v letošní a loňské sezóně (asistentka u žen), ale i za léta její hráčské kariéry a práce pro klub (sekretář, hospodář, místopředsedkyně klubu). Po letošním ročníku se Andy rozhodla od florbalu odpočinout a my ji za náš florbalový oddíl děkujeme a přejeme hodně radosti v soukromém životě.

Za vedení oddílů

Mirka Krupková

předsedkyně oddílu

 

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *