Sezóna zakončená výhrou.

6.03.2019 | Muži A | 0 komentářů

FBC LETOHRAD Orel Orlice – SK JIHLAVA

8 : 9

(2:3, 4:1, 2:5)

Sestava Jihlavy: Navrkal, Cacek – Horský, Klimeš, Kružík, Žaloudek, Trojan, Vyskočil, Berának J., Beránek M., Zachariáš, Rezler

BRANKY Jihlavy: 13. Vyskočil (Mikeš), 15. Beránek J. (Trojan), 17. Beránek M. (Mikeš), 26. Horský, 43. Trojan (Beránek M.), 50. Beránek J. (Klimeš), 51. Beránek M. (Navrkal), 55. Klimeš (Beránek J.), 56. Mikeš (Beránek)

V neděli muži odehráli dvacáté druhé kolo na hale v Rokytnici v Orlických horách proti soupeři FBC LETOHRAD Orel Orlice.

Začátek zápasu byl hodně opatrný z obou stran a tempo bylo hodně volnější. Šance se vytvářeli na obou stranách a v druhé třetině došlo i ke změně v sestavách a místo, aby se hra zvedla, tak průběh tomu tak nevypadal. K hlavní změně došlo v nástupu do poslední třetiny, kde bylo potřeba zvětšit talk a se zápasem něco ještě udělat. To se povedlo díky výborně hrajícím zkušeným hráčům zápas zlomit a zkušeně dohrát až do konce.

Komentář trenéra: Po prospaných dvou třetinách jsme dokázali změnit tempo hry i díky zkušeným hráčům našeho týmu. Díky všem hráčům za zápas a zároveň za celou sezónu!

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *