Úspěšný turnaj v podobě plného zisku bodů s podporou A týmu.

12.03.2019 | Nezařazené, Ženy B | 0 komentářů

Po delší odmlce čekal ženský B tým další turnaj a to v Hluboké nad Sázavou. Cesta byla daleká a někdy i nevyzpytatelná. Dvě auta vyjížděla tentokrát ze Žďáru nad Sázavou, jedno auto vyjíždělo z Jihlavy a z Prahy. Dá se říct, že i když se turnaj konal ne zrovna za humny, tak bylo dost času na spánek a mezi zápasový odpočinek v podobě dobrého jídla a piva (trenér si dal taky :-)).
První zápas se hrál až v 11:00 a druhý až v 15:30. Díky mnoha omluvám několika hráček, přijely na první zápas podpořit hráčky B týmu i hráčky Třince (pozn. aut.: jedná se jmenovitě o Bednářovou, Federselovou, Součkovou a Syslovou – ta nehrála, ale dávala týmu zkušené rady, což přijde vždycky vhod… hráčky Třince, protože zmíněné hráčky hrály v ten samý den play off A týmu na půdě Třince).

SK Jihlava – Žďár nad Sázavou B – FBC Štíři Č. Budějovice
3:2
(1:2, 0:0, 2:0)
Góly (asistence): Bednářová (Dušková), Michaela Sýkorová (vlastní, hráčka soupeře), Nikola Flídrová (Bednářová)

Od začátku bylo jasné, že Štírky budou nelehký soupeř. Zápas začal v pozvolném tempu, a proto po první třetině byl stav 1:2. V následujících třetinách oba týmu zvyšovaly tempo a tomu také odpovídala hra na hřišti (podobná florbalu  ). Naštěstí to byl domácí tým, který dokázal v posledních minutách udržet stav 3:2, i když hostující tým hrál v posledních vteřinách power play.

FA SEPTA.CZ Č. Budějovice – SK Jihlava – Žďár nad Sázavou B
4:6
(1:1, 3:2, 0:3)
Dušková, Blažková, Blažková, Blažková (Růžičková), Blažková, Dušková
Jednal se o poslední zápas na tomto turnaji. I když B tým nastoupil v osmi hráčkách a golmankou (Třinec odjel do Třince), tempo hry hráčky zvládaly a často i určovaly. Soupeřky z Českých Budějovic šance měly, ale vytvářely si je pouze z chyb hráček B týmu. Zápas byl spíš o vůli a chtění. Potvrdilo se, že holky stále florbal baví, a že nenechávají nic nikomu zadarmo.
Velké dík patří hráčkám „Třince“ za podporu a snad si to s námi i užily. Příští turnaj se bude konat v Jihlavě na „domácí půdě“.
PS: Ivet má novou přezdívku – Jitka… díky Flídr. 😀

Autor: Blažková H.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *