Poslední turnaj žen B v této sezóně

12.04.2019 | Ženy B | 0 komentářů

V neděli 7.4. se tým SK Jihlava- Žďár nad Sázavou B vypravil do vzdáleného Týna nad Vltavou, kde se nejprve utkal s týmem Spartak Pelhřimov a dále FBC Sokol Písek.

První zápas byl již od začátku velmi vyrovnaný, i když hráčky Pelhřimova byly vedoucími tabulky. V první třetině jsme neviděli žádný gól i přes nespočet hezkých akcí, jak ze strany pelhřimovských hráček, tak ze strany naší. Na první vstřelenou jsme si museli počkat až na 24. minutu, kterou vstřelila přesnou střelou Kristýna Syslová. Hráčky Pelhřimova však neváhaly s odpovědí a dvěma rychlými útoky otočily skóre. V poslední části se stal ze zápasu velmi napínavý boj. Po čtyřech minutách se opět povedlo týmu Jihlavy srovnat na 2:2, ale i přes velké snahy brankářky Jihlavy Kratochvílové se povedlo pelhřimovským hráčkám jít opět do vedení. Hra se přiostřovala a jednu z hráček Pelhřimova potkalo nešťastné zranění, kde musela i záchranná služba. Skóre potom ještě dorovnala hráčka Jihlavy Anna Kropáčková. V posledních sekundách i přes ostřelování Pelhřimovem jihlavskou branku, utkání skončilo remízou 3:3.

Branky: Kristýna Syslová 2x, Anna Kropáčková

V druhém zápase jasně dominovaly jihlavské hráčky. Už od prvních momentů šlo vidět nasazení obou z týmů. Skóre otevřela svým premiérovým gólem Kateřina Čechová. Dále Kristýna Syslová vstřelila dva rychlé góly do brány písku, kdy obdržela přesné přihrávky od spoluhráčky Kristýny Šťastné. Dále si připsala dva góly Kateřina Bednářová a tabule tedy ukazovala 5:0. Poté přišla však rychlá akce Písku a tím otevřely jejich skóre. Ve 27. minutě písecké hráčky snížily na 5:2 a v následujících momentech až na 5:3. Ve třetí třetině písecká první lajna střílela již od začátku, co to šlo, na brankářku Kratochvílovou, ta však tlaku odolala a její spoluhráčka Miroslava Krupková vstřelila šestý gól Jihlavy a poté se k ní přidala i Anna Kropáčková. Hráčky Písku v závěrečných chvílích ještě změnily skóre na 8:4, však dále se už skóre neměnilo.

Branky: Kateřina Čechová, Kristýna Syslová 2x, Kateřina Bednářová 2x, Miroslava Krupková 2x, Anna Kropáčková

 

Autor: Anna Kratochvílová

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *