Rozloučení se sezónou 2018/2019

12.04.2019 | Nezařazené | 0 komentářů

V pátek 5.4. proběhlo v klubové restauraci SKáčko rozloučení našich dospělých kategorií se sezónou. Protože víme, že bez podpory klubu a také bez našich trenérů by to nešlo, byl pozván i ředitel klubu pan Jiří Procházka, paní Jitka Hortenská a všichni naši florbaloví trenéři. Cílem bylo jednoznačně se potkat mimo hřiště a také si zhodnotit sezónu.

Na úvod šéftrenér oddílu Roman Komenda seznámil všechny s tím, co se nám společně ve FLORBAL SK JIHLAVA za těch 5 let povedlo, zavzpomínal na první sezónu s 2 družstvy a porovnal s aktuálním stavem 9 družstev v soutěžích a výhledem 14 družstev do budoucna. Poté pár slov řekl pan ředitel, který vyzdvihl to, jak ve florbalovém oddílu pracujeme a to nejen po sportovní stránce, ale i po stránce reprezentace klubu SK Jihlava jako celku. Uvedl, že je to pro něj cenná a potřebná zpětná vazba na práci, kterou odvádí. Děkujeme ještě jednou pane řediteli! Jako další se ke slovu dostala předsedkyně oddílu Mirka Krupková, která také poděkovala za sezónu všem přítomným za jejich práci (hráčkám, hráčům i trenérům) a za podporu vedení klubu.

Další částí večera bylo oceňování. I přesto, že je florbal kolektivní sport a každý článek je důležitý, jednalo se o ceny individuální za extra přínos pro tým.

Nejprve jsme začali poděkováním pro:

Andreu Urbanovou za dlouholetý přínos pro florbal v Jihlavě obecně, za práci sekretáře a místopředsedkyně oddílu a také za dlouholetou hráčskou kariéru.

Martině Svobodové za dlouholetou hráčskou kariéru, byla často tou rozdílovou hráčkou v mnoha zápasech, byla letitou kapitánkou týmu žen a také se věnovala trénování dorostenecké kategorie.

Janu Šmardovi za dlouhodobý přínos florbalu v našem oddíle, kdy především v mládeži je jeho velká zásluha to, jakou nyní máme základnu a také za práci pro celý klub SK Jihlava a vytvoření tak stále lepších podmínek pro naše členy.

Ocenění pro hráčky a hráče:

Nejlepší střelkyně: Kateřina Bednářová

Nejužitečnější hráčka: Tereza Sedláčková

Opora týmu: Kristýna Syslová

Překvapení sezóny: Anna Kratochvílová

Nejlepší střelec: Jan Beránek

Nejužitečnější hráč: Michal Beránek

Opora týmu: David Navrkal

Překvapení sezóny: Tomáš Trojan

Na závěr bylo poděkováno i Mirce Krupkové za dosavadní práci jako předsedkyně klubu a dlouhodobou práci pro florbal.

Velké poděkování patří všem hráčkám, hráčům, trenérů, ale i pořadatelské službě a skvělým fanouškům, kteří se v sezóně zapojili!

Večer pokračoval tancem a zábavou až do brzkých ranních hodin a všichni si ho užili!

Těšíme se příště😊

Mirka Krupková, Žaneta Polednová, Roman Komenda a Jan Šmarda

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *