Florbalový turnaj O pohár Niké

6.06.2019 | Nezařazené | 0 komentářů

V neděli 2.6.2019 na hale SK Jihlava proběhl již 5. ročník tradičního florbalového turnaje O pohár Niké pro kategorii starších žákyň a mladší.

Turnaj se uskutečnil za podpory města Jihlavy (Jednorázové akce) a firem Osmont, RiederBeton, SIKO Koupelny, DKO Jihlava, SMJ, Sabe (poháry), Naturstyl, kteří poskytly věcné ceny.

Tak jako předešlé ročníky se i tento turnaj nesl v duchu přátelském, co nejvíce prožitků ze hry, ukázkou individuálních a týmových florbalových dovedností, a dokonce pohybových a koordinačních schopností, což se projevovalo zejména v mezizápasovém programu „Opičí dráha“.

Pátého ročníku turnaje se zúčastnilo 7 družstev:

SK Jihlava žákyně
SK Jihlava elévky
SK Pelhřimov stržky
SK Pelhřimov mlžky
Hippos Žďár nad Sázavou
Sklo Bohemia Světlá nad Sázavou Tygřice
Sklo Bohemia Světlá nad Sázavou Lvice

Turnaj se odehrál systémem „každý s každým“, tedy se celkově odehrálo 21 zápasů – na dvou hřištích – 3+1. Každý tým, dle toho jak se mu dařilo, získával body. Pro každý tým byla připravena odměna a nejšikovnější z nich si odnesl pohár. Tím nejšikovnějším týmem se stal Hippos Žďár nad Sázavou.

Jak již bylo zmíněno, děvčata mohla předvést i svou obratnost v Opičí dráze. Nejrychlejším se stal, s časem 2:39:26, tým SK Jihlava žákyně. V těsném závěsu byl tým SK Pelhřimov stržky (o 1 sekundu pomalejší) a také tým nejmladších SK Jihlava elévky (o 3 sekundy pomalejší).

Tímto děkujeme městu Jihlava a partnerům za podporu. Poděkování patří i všem, co se na přípravě turnaje a na samotném jeho průběhu podíleli a také hráčkám, trenérům, rodičům a divákům.

 

Autor: Polednová Ž.

 

 

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *