SOUSTŘEDĚNÍ MLADŠÍ ŽÁCI

17.09.2019 | Nezařazené | 0 komentářů

1.       Poohlédneme se za soustředěním, které v srpnu proběhlo a určitě přineslo spoustu nových zážitků. Pojďme si ho trošku připomenout. Co si od soustředění očekával/a a naplnila se tvá očekávání?

Karbaš: Od soustředění jsem očekával plno zážitků, stmelování hráčů a otevření nových obzorů v různých sportovních odvětvích. Vytvořila se parta, která se stýká i mimo tréninky a to si myslím je základ, aby hráči překlenuli náročná období která je v budoucnu čekají.

Svoboda: Od soustředění jsem očekával především hezky strávený týden prázdnin s mými kamarády a lidmi, které mám rád. Čekal jsem ale také možná trošku větší fyzickou zátěž.

Milan Svoboda

2.       Kdyby si měl/a vyzdvihnout jeden okamžik z celého soustředění, který by to byl?

Karbaš: Vyzdvihl bych všechny okamžiky, kdy si hráči uměli pomoct  a podporovali se.


Svoboda: Podpis prodloužení smlouvy s SK Jihlava o dva roky a výkupní kauzou 20 milionů Euro. 🙂

3.       Určitě soustředění kromě zábavy přineslo i trošku dřiny. Vzpomeneš si na nějaký trénink nebo okamžik, který se ti zdál nejvíce náročný?

Karbaš: Myslím, že nejnáročnějšími se staly pohybovky pod vedením trenérů juda z oddílu Judo Vysočina. Dvouhodinové tréninky zaměřené na gymnastiku, posilování a rozvoj všestrannosti ukázaly rezervy u některých hráčů. Neméně náročná byla jóga, která kladla velké nároky na pozornost.

Trenér: Martin Karbaš

 Svoboda:Jóga na které jsem usnul. 😊

4.       Byla vás na soustředění opravdu velká „banda“. Jak si myslíš, že fungujete jako kolektiv?

Karbaš: Vztah trenérů a hráčů je založený na důvěře a upřímnosti a to se myslím splnilo.

Svoboda: Myslím, že úplně super.

5.       Na co si se nejvíce těšil/a, až se vrátíš domů?

Karbaš: Soustředění bylo pro trenérský tým velice náročné vzhledem k velkému počtu svěřenců a většímu věkovému rozptylu mezi hráči. Nejvíc jsem se těšil na manželku, s kterou jsem oslavil 16 let od svatby v době soustředění. Jsem rád za její podporu, když mi trpí tuto aktivitu, která mi zabírá skoro všechen volný čas. Na soustředění padla polovina dovolené a doufám, že do budoucna bude soustředění rozložené na více trenérů, aby se zátěž rozložila.

Svoboda: Na to, až se zase uvidím s mojí rodinou a budu jim moct povyprávět moje zážitky.

6.       Soustředění trenéři připravili moc hezky, chtěl/a bys jim něco vzkázat?

Karbaš: Chci poděkovat všem trenérům, kteří se zapojili. Z Daniely Václavkové roste výborná trenérka, která florbalem žije a stala se nepostradatelnou součástí klubu. Drahomíra Korberová přinesla svěží vítr a jiné pohledy. U kategorií elévů a mladších žáků se udělala velice dobrá parta trenérů, která drží při sobě. Doufám, že se tato vlna skromných a přímých trenérů se zápalem postupně přesune do vyšších kategorií. Rád bych touto cestou oslovil rodiče, kteří by třeba chtěli pomoci na tréninku a měli chuť se zapojit, ať osloví hlavního trenéra své kategorie. Budeme vděční.

Svoboda: Určitě to, že soustředění připravili opravdu moc hezky a dali do toho úplně všechno. Nejvíc bych ale chtěl poděkovat Martinovi Karbašovi, který se na celém soustředění nejvíce podílel a stal se nám super parťákem.


 7.       Určitě by tahle ani jiná akce nebyla možná připravit bez skvělého fungování celého klubu SK Jihlava – si rád, že můžeš být jeho součástí?

Karbaš: V tomto klubu jsem, protože věřím vizi, kterou klub má. Nedokážu si představit, že bych byl v jiném klubu.

Svoboda: 100% ANO.

Milan Svoboda

8.       Kdyby si mohl/a říct tři slova, která charakterizují náš klub, která by to byla?

Karbaš: Slušnost, poctivost, píle. 

Svoboda: Týmovost, přátelství a životní styl.


 
9.       I ty si součástí našeho klubu, si za to vděčná/ý a co si myslíš, že do něj přinášíš?

Karbaš: Jsem vděčný, že jsem dostal šanci šanci pracovat s mládeží, která chce pracovat a nabíjí mě to energií. Do klubu přináším svůj zápal a snažím se na sobě neustále pracovat, aby důvěra kterou jsem od klubu a rodičů dostal byla naplněna.

Svoboda: Vděčný opravdu jsem. V klubu tvořím určitě jenom malou část toho všeho, ale myslím, že o tom to právě je. Každá velká věc se totiž skládá z maličkostí, které jsou ale nezbytně důležité. Takže to je vlastně můj asi největší přínos.

10.   Kdyby si mohl/a něco vzkázat dětem nebo nový hráčům a hráčkám, kteří uvažují, že se k nám přidají, co by to bylo?

Karbaš: Chceš hrát florbal? Chceš na sobě pracovat a být součástí nejlepšího klubu na Vysočině? Přidej se k nám !!! Booom !!!

Svoboda: Jelikož jsem před tímto rozhodnutím sám stál asi před rokem a samozřejmě jsem se trošku bál, ale potom co jsem SK Jihlava navštívil a poznal tu skvělou atmosféru nejen na tréninkách, ale i mimo ně, tak to ze mě všechno opadlo a měl jsem jasno. Takže bych jim všem určitě doporučil, ať nás přijedou navštívit a poznají, že je tu všichni moc rádi přivítají a že stejně jako já tu poznají nové kamarády, jak v spoluhráčích, tak v trenérech.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *